«Να μη χάσουμε από την Ελλάδα»

Προτεραιότητα της εθνικής ομάδας της Πολωνίας είναι να μην γνωρίσει την ήττα στον αυριανό αγώνα με την Εθνική Ελλάδος όπως τόνισαν ο προπονητής και ο αρχηγός της στην συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού.

«Θέλουμε τη νίκη αλλά πρώτος στόχος είναι να μην χάσουμε. Εάν είναι 0-0 το παιχνίδι στο 60ο λεπτό δεν θα ανοιχθούμε. Ούτε κι οι Έλληνες φαντάζομαι καθώς υπάρχουν άλλοι δύο αγώνες. Δεν έχουμε εκπαιδευτεί από τους Γερμανούς αλλά τα βασικά του ποδοσφαίρου τα μαθαίνουμε καλά.

Έχουμε διαμορφώσει το δικό μας μονοπάτι για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα. Εύχομαι να μας θεωρούν όλοι

αουτσάιντερ και να φτάσουμε στον στόχο μας να είμαστε επικεφαλής του ομίλου», επεσήμανε ο προπονητής των Πολωνών Φράντισεκ Σμούντα.

«Είμαι βέβαιος ότι είναι πρόκληση να παραβιάσουμε την ελληνική άμυνα. Η άμυνα τους είναι πολύ δυνατή. Αλλά και η όλη η λειτουργία της ομάδας τους είναι πολύ καλή.

Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι και έχουμε το δικό μας σχέδιο για να παραβιάσουμε την άμυνά του. Έχουμε το σχέδιο για να δημιουργήσουμε τους χώρους. Η Ελληνική ομάδα είναι καταπληκτική ομάδα» δήλωσε από την πλευρά του ο Γιακούμπ Μπλαζικόφσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα