Παράσταση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Δήμος Αθηναίων, η εταιρεία ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και ο Οργανισμός Ελληνικού Θεάτρου «ΑΙΧΜΗ», με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ, συνεργάζονται για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 9μ.μ. στο Θέατρο Κολωνού η «ΑΙΧΜΗ» θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία

Γιάννη Νικολαΐδη.

Στο κορυφαίο έργο του αρχαίου ελληνικού δράματος θα πρωταγωνιστήσουν οι Φ. Φιλοσόφου, Ζ. Ρόχας, Γ. Νικολαίδης, Κ. Λάσκος, Κ. Κλάδης, Δ. Καλαχώρα, Μ. Σκιαδάς, Β. Ασημακόπουλος, και Γ. Χουσάκος.

Οι πρωταγωνιστές, η ευρηματικότητα του Γιάννη Νικολαΐδη, η μετάφραση του Κώστα Πολιτόπουλου, η μουσική του Μιχάλη Γληνιαδάκη, τα σκηνικά του Μιχάλη Αγγελάκη, τα κοστούμια της Όλγας Σχοινά και οι φωτισμοί του Στέφανου Κομιανού δημιουργούν μια παράσταση υψηλής αισθητικής.


Στόχος του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι η ανακούφιση και στήριξη άπορων οικογενειών προσφέροντάς τους κάθε εβδομάδα τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης και εξασφαλίζοντας την αξιοπρεπή τους διαβίωση.


Εισιτήρια: 15€(γενική είσοδος) και 10€
(μειωμένο)


Προπώληση:HYPERMARKET ΑΛΙΜΟΥ (Παλαιστίνης και Λαμίας 1) και από το
HYPERMARKET ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Εμπορικό Κέντρο AVENUE, Λ.Κηφισίας 41-43 Μαρούσι) και θα ξεκινήσει την Πέμπτη 29/8.

Keywords
Τυχαία Θέματα