Ο Γ. Μανώλης στον ΑΘΗΝΑ984



Ο υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Γιάννης Μανώλης, μίλησε στις 12/6 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Άρη Τόλιο. Μεταξύ άλλων, είπε:  

* Για κυβέρνηση συνεργασίας:

«Λέμε ότι πρέπει να υπάρξει κυβέρνηση, δεν μπορούν να γίνουν τρίτες εκλογές. Άρα μόνο μια οικουμενική κυβέρνηση, εθνικής συνεργασίας, με όσο γίνεται περισσότερα κόμματα -γιατί
υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην μετέχουν δύο-, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα...».

Και πρόσθεσε: «Αν κάνουμε κουβέντα για συνέχιση του μνημονίου, εμείς ως Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν μπαίνουμε σε καμία κυβέρνηση, όπως και αν λέγεται... Επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου σημαίνει να έρθω στη Βουλή. Εγώ δε λέω να περάσουμε όσα λέμε εμείς -όταν μπεις σε μια οικουμενική κυβέρνηση δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ-, γιατί εμείς έχουμε πιο σκληρές θέσεις και μιλάμε για κατάργηση των πάντων αυτών. Αυτά, έστω τα 10 που λένε κάποιοι, είναι διατεθειμένοι να τα αλλάξουν; Το να το λένε προεκλογικά και μετεκλογικά να πουν "εμείς τα θέλαμε, αλλά δεν μπορούσαμε"... Υποστηρίζω λοιπόν ότι θα συμφωνήσουμε. Λένε αυτοί 5, εμείς λέμε 20, θα συμφωνήσουμε στα 10 - για την εξέλιξη της συζήτησης. Αυτό τι σημαίνει; Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα πάμε και θα τους πούμε "τα αλλάζουμε", αν μας επιτρέψουν να τα αλλάξουμε και άμα δεν μας επιτρέψουν, δεν τα αλλάζουμε...».

Δημοσιογράφος: Εμείς έτσι κι αλλιώς θα τα αλλάξουμε...

Γ. Μανώλης: «Εμείς θα τα αλλάξουμε, γιατί είναι δική μας ευθύνη. Διότι διαφορετικά, αν συνεχίσουμε αυτή την πολιτική, θα οδηγηθούμε με μαθηματική ακρίβεια και εκτός ευρώ και στη δραχμή».  

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα