Η Ευ. Κοντοσταθάκου στον ΑΘΗΝΑ984

Η αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων, Εύα Κοντοσταθάκου, μίλησε στις 12/6 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τους Δώρα Σαρρή και Γιάννη Παπαγεωργίου. Μεταξύ άλλων, είπε:
* Για πρόταση Γ. Καμίνη για μείωση αντικειμενικών αξιών ακινήτων στο Δήμο Αθηναίων:

«Χτες αποφασίστηκε ότι στην επόμενη επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών αίτημα του Δήμου Αθηναίων θα είναι η μείωση των αντικειμενικών αξιών της έκτης (6ης) δημοτικής κοινότητας (Κυψέλη, Άγ. Παντελεήμονας, πλατεία Βικτωρίας). Δεν μπορούμε να κάνουμε μειώσεις, αλλά μπορούμε να το ζητήσουμε από το υπουργείο Οικονομικών».

Δημοσιογράφος:
Υπάρχει κάποια πρώτη επαφή με το υπουργείο;

Ευ. Κοντοσταθάκου: «Το αίτημά μας το έχουμε ήδη στείλει, όμως θα πρέπει πρώτα να δημιουργηθεί η νέα πολιτική αρχή, ο νέος υπουργός, ο οποίος θα συγκροτήσει την αρμόδια επιτροπή για να αναλάβει κάτι τέτοιο και να αποφασίσει».

* Για παράνομη αφισοκόλληση για τις προεκλογικές καμπάνιες των κομμάτων:

«Ακόμα δεν έχουμε αρχίσει να κόβουμε πρόστιμα, αφού η δουλειά που γίνεται είναι να κατεβάζουμε  παράνομες αφίσες, επειδή στα κόμματα έχουν δοθεί σχετικές  θέσεις... Είχαμε κάνει μάλιστα Δημοτικό Συμβούλιο για αυτό το θέμα.
Τους είχαμε παραχωρήσει θέσεις προκειμένου να τοποθετηθούν αφίσες και δικές τους διαφημίσεις. Από εκεί και ύστερα, τα παράνομα δεν είναι δυνατόν να τα αφήσουμε, γιατί καταστρέφουν την εικόνα της πόλης. Άρα προχωράμε σε αυτή τη διαδικασία. Πρόστιμα θα δοθούν. Προς το παρόν όμως, κατεβάζουμε τις παράνομες αφίσες».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα