Νέα σύσκεψη τη Δευτέρα

Το απόγευμα της Δευτέρας, θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους κυβερνητικούς εταίρους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη, για να συζητήσουν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο το οποίο προκαλεί τριβές εντός της τρικομματικής κυβέρνησης μετά και τη θέση της ΝΔ περί επάρκειας του υπάρχοντος νομικού πλαισίου. Μετά το ΠΑΣΟΚ, συνάντηση

των τριών πολιτικών αρχηγών για το θέμα, ζήτησε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.
Από την στιγμή που το θέμα για το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο άρχισε να περιπλέκεται, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, αναφέρει σε ανακοίνωση η Ιπποκράτους που επιμένει ότι το θέμα «έχει μεταφερθεί εκ των πραγμάτων στο επίπεδο των αρχηγών. Κανείς δεν μπορεί να προκαταλαμβάνει τη Βουλή με αλαζονικές διαρροές» κατέληγε η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Οι μάσκες έχουν πέσει για τη ΝΔ που τώρα προσπαθεί με διάφορα προσχήματα να κρύψει την ουσιαστική της άρνηση να στηρίξει ένα νομσχέδιο που στρέφεται κατά της ρατσιστικής βίας, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ να απαντήσει εάν θα στηρίξουν αυτά που έλεγαν τόσο καιρό ή θα συνεχίσουν να επιβεβαιώνουν την ομηρία τους από τον κ. Σαμαρά και τους ακροδεξιούς του συμβούλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα