Μεγάλα παιχνίδια για δύο εισιτήρια

Απόψε το βράδυ θα γίνουν γνωστές οι άλλες δύο ομάδες που θα πα΄ρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League, από τα ζευγάρια Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα και Μπάγερν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για 5η φορά τη φετινή περίοδο θα τεθούν αντιμέτωπες Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Οι δύο ισπανικές ομάδες θα αναμετρηθούν στο "Βιθέντε Καλδερόν" στη ρεβάνς του 1-1 της Βαρκελώνης για το εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά. Και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικές απουσίες, καθώς από την πλευρά της Ατλέτικο
θα απουσιάσει ο Ντιέγκο Κόστα και ο Τουράν Αρντά που είναι αμφίβολος, ενώ από την Μπάρτσα θα λείψουν οι Ζεράρ Πικέ και Βίκτορ Βαλδές.

Στο άλλο σπουδαίο παιχνίδι της βραδιάς, στην "Αλιάνζ Αρένα" η Μπάγερν φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γ. και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.Ο Πεπ Γκουαρδιολα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Σβάινστάιγκερ και Χάβι Μαρτίνεθ, όπως και τους τραυματίες Σακίρι, Τιάγκο, Κοντέντο και Στάρκε. Από την άλλη ο Μόιες δεν θα έχει στη διάθεση του τον Φαν Πέρσι, όπως και τον Μάτα που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ενώ ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση του Γιανγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα