Σε εξέλιξη τα συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας (pics+video)

11:45 9/4/2014 - Πηγή: NewsBomb

Παραλύει σήμερα η χώρα, με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ να πρωτοστατούν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Στην Ομόνοια πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας διαδηλωτές του ΠΑΜΕ από τις 10 το πρωί.

Οι διαδηλωτές

έχουν ήδη αρχίσει να συγκεντρώνονται προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα της κυβέρνησης και τις απολύσεις που γίνονται, ενώ μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ξεχωριστή πορεία προς τη Βουλή.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, σε δηλώσεις του, χαρακτήρισε «κατασκευασμένο» το πλεόνασμα.

Όλοι οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Ομονοίας έχουν κλείσει, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το οποίο κάλεσε τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ενάντια στις απολύσεις και στην διαθεσιμότητα.


Κλειστές είναι ακόμη η Πανεπιστημίου και η Σταδίου.

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του προαστιακού θα μείνουν ακινητοποιημένα λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία.

Τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή Μετρό, τρένα και τραμ θα κινηθουν κανονικά λόγω της επίταξης των εργαζομένων. Από τις 10:00 όμως ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα είναι κλειστός λόγω των συλλαλητηρίων. Επίσης, οι συρμοί του Μετρό θα σταματούν στη Δουκίσσης Πλακεντίας, αφού μετά δε θα λειτουργεί ο Προαστιακός.

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 το πρωί και από τις 9.00 το βράδυ εως τη λήξη της βάρδιας για να διευκολύνουν τους πολίτες να κατέβουν στο κέντρο και στα συλλαλητήρια.

Διαβάστε επίσης: 24ωρη απεργία: Παραλύει ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας

Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα τα ΜΜΜ στην Αθήνα;

Keywords
Τυχαία Θέματα