Κρίσιμη συνάντηση με την τρόικα

Σε εξέλιξη η νέα συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με την τρόικα, ενώ στις 5 το απόγευμα ο Γιάννης Στουρνάρας θα έχει και δεύτερο ραντεβού με τους εκπροσώπους των δανειστών. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα σημειωθεί πρόοδος στις δεδομένες διαφωνίες κάτι που καθιστά αμφίβολη την ολοκλήρωση της αξιολόγησης πριν τα Χριστούγεννα.

Η κυβέρνηση αναμένεται να προχωρήσει χωρίς την έγκριση της τρόικας στην κατάθεση του νομοσχεδίου για τον φόρο ακινήτων και του προϋπολογισμού του 2014, καθώς και στο σχέδιο για την αναδιάρθρωση των αμυντικών βιομηχανιών.

Εν τω μεταξύ, τροχαίο ατύχημα με μοτοσυκλέτα είχε εκπρόσωπος των τεχνικών κλιμακίων, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, καθώς το δίκυκλο όχημα τον χτύπησε την ώρα που εκείνος κατέβαινε από το αυτοκίνητο. Ο εκπρόσωπος των δανειστών άνοιξε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου και κατέβηκε, ωστόσο εκεί τη στιγμή ένα μηχανάκι που κινούνταν επί της οδού Νίκης, έπεσε πάνω του. Τον έριξε κάτω, αλλά ο εκπρόσωπος δεν τραυματίστηκε και ήδη βρίσκεται στη συνάντηση.

Έξω από το κτίριο του ΥΠΟΙΚ πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι απολυμένες καθαρίστριες υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών ανά την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα