Κίνδυνος αποχής στη Football League

Με αποχή από τους αγώνες της 26ης αγωνιστικής της Football League απειλούν οι ποδοσφαιριστές. Διορία έχει δώσει ο ΠΣΑΠ για να τακτοποιηθεί ένα οικονομικό ζήτημα, ειδάλλως η «αυλαία» αναβάλλεται.


Η μη τήρηση μίας δέσμευσης απέναντι στους ποδοσφαιριστές είναι πιθανό να οδηγήσει σε αποχή τους από την 26η και τελευταία αγωνιστική της Football League

με τη διοργανώτρια αρχή σε αυτή την περίπτωση να αναβάλει την αγωνιστική δράση.

Παρά το γεγονός ότι πριν την έναρξη της σεζόν συστάθηκε ένα εγγυητικό ταμείο για να καλύπτει τις ανάγκες παικτών που για οποιονδήποτε λόγο δεν πληρώνονται από τις ομάδες τους, μόνο η Super League έχει φανεί συνεπής στην υποχρέωσή της αυτή.

Αντίθετα η Football League δεν έχει λάβει από τους συλλόγους τα χρήματα που είχαν προβλεφθεί να συνεισφέρουν.

Οι ποδοσφαιριστές μέσω του συνδικαλιστικού τους οργάνου (ΠΣΑΠ) έδωσαν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να τακτοποιηθεί το ζήτημα προειδοποιώντας πως αν δεν τηρηθεί η δέσμευση, θα απέχουν από τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στη Football League.

Την Παρασκευή συνεδριάζει η διοργανώτρια αρχή της τελευταίας και θα προσπαθήσει να βρει μια λύση για να μην τιναχτεί το πρωτάθλημα στον αέρα, καθώς οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα