Καμμένος: Ο τεμαχισμένος διάλογος δε βοηθά

Τις ενστάσεις του επίτης διαδικασίας των συναντήσεων τουΠροέδρου της Δημοκρατίας με τουςπολιτικούς αρχηγούς εξέφρασε με σημερινέςτου δηλώσεις ο πρόεδρος των ΑνεξάρτητωνΕλλήνων.

Ο τεμαχισμένος διάλογοςδεν βοηθά στη διαφάνεια, παρατήρησε,σχολιάζοντας την απόφαση του Προέδρουτης Δημοκρατίας να δεχθεί -αμέσως μετάτη συνάντησή του με τους κ.κ. Σαμαρά,Βενιζέλο και Τσίπρα- έναν-έναν τους τουςαρχηγούς των υπόλοιπων κομμάτων (τονκ. Καμμένο, την κ. Παπαρήγα, τον κ.Μιχαλολιάκο και τον κ. Κουβέλη).

Το πολιτικό σύστημαβρίσκεται

αντιμέτωπο με κρίσιμεςαποφάσεις και κύρια αιτία είναι ηασυνεννοησία των κομμάτων, ανέφερε οκ. Καμμένος, τονίζοντας για τουςΑνεξάρτητους Έλληνες πως «ό,τι λέμεισχύει για πάντα».

Ο τεμαχισμένος διάλογοςδεν βοηθά ούτε στη συνεννόηση ούτε στηδιαφάνεια, εκτίμησε ο πρόεδρος τωνΑνεξάρτητων Ελλήνων, αναγνωρίζονταςωστόσο πως είναι δικαίωμα του Προέδρουνα επιλέξει, σύμφωνα με το Σύνταγμα, τηδιαδικασία που θα ακολουθηθεί. Ζήτησεόμως, μετά τις χωριστές συναντήσεις τουκ. Παπούλια με τους αρχηγούς, να υπάρξεισυζήτηση «σε κοινό τραπέζι», όπου θααναλυθεί η πραγματική κατάσταση τηςχώρας, καθώς επίσης ζητήματα εξωτερικήςπολιτικής και ασφάλειας . Στο σημείοαυτό, χαρακτήρισε παράδοξο οι αρχηγοίτων κομμάτων να μην έχουν καν τις εκθέσειςγια την κατάσταση των τραπεζών.

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησεεπίσης την τήρηση πρακτικών στις κατάμόνας συναντήσεις, ώστε να καταγραφούνσαφώς οι θέσεις των αρχηγών και νακοινοποιηθούν με ακρίβεια στους άλλουςαρχηγούς και τους πολίτες.

Στόχος, τόνισε ο κ.Καμμένος, είναι η συνεννόηση όλων τωνΕλλήνων.

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα