Πρόκριση για Λέικερς, το 1-0 οι Σέλτικς

Οι Λέικερς προκρίθηκαν στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας, καθώς στον τελευταίο αγώνα της σειράς τους νίκησαν το Ντένβερ με 96-87 κι έκαναν το 4-3. Ταυτόχρονα, η Βοστώνη ξεκίνησε με το «δεξί» στους ημιτελικούς της Ανατολής, επικρατώντας με 92-91 της Φιλαδέλφεια.

Η ομάδα του Λος Άντζελες θα βρει απέναντί της την Οκλαχόμα, με το πλεονέκτημα της έδρας να ανήκει στη Θάντερ. Κορυφαίος των «λιμνάνθρωπων» αυτή τη φορά ήταν ο Πάου Γκασόλ, ο οποίος στον προηγούμενο αγώνα είχε περάσει απαρατήρητος. Ο Ισπανός άσος σημείωσε 23 πόντους, πήρε 17 ριμπάουντ και 6 μοίρασε ασίστ. Ο Κόμπι
Μπράιντ έμεινε σε «χαμηλές πτήσεις» στην επίθεση (17 πόντοι), αλλά υπήρξε ιδιαίτερα δημιουργικός (8 ασίστ).

Στην ανατολική περιφέρεια, οι Σέλτικς έκαναν το 1-0 απέναντι στους 76ερς αν και στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης είχαν επιδοθεί σε διαρκές «κυνήγι» της Φιλαδέλφεια. Έντεκα λεπτά πριν τη λήξη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν στο +10 (77-67), αλλά στη συνέχεια δέχθηκαν 25 πόντους και σημείωσαν 14, χάνοντας ένα παιχνίδι που φαινόταν δικό τους.

Ο Γκαρνέτ σημείωσε 29 πόντους και «κατέβασε» 11 ριμπάουντ, ενώ ο Ρόντο μπορεί να υπερηφανεύεται για το 8ο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του σε πλέι οφ (13 πόντοι, 17 ασίστ, 12 ριμπάουντ). Η δεύτερη συνάντηση θα διεξαχθεί επίσης στη Βοστώνη, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Πηγή: naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα