Και τώρα οι δυό τους

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διπλασίασαν τις νίκες τους στην τελική φάση της Α1 χάντμπολ των ανδρών και πλέον ετοιμάζονται για την μεταξύ τους μονομαχία, το προσεχές Σάββατο στη Μίκρα, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά», εκτός του πλεονεκτήματος της έδρας, έχει και προβάδισμα στην ισοβαθμία, όπερ σημαίνει ότι του αρκεί μία ισοπαλία για να αναδειχθεί για τρίτη σερί χρόνια πρωταθλητής Ελλάδας,
ενώ η Ενωση χρειάζεται μόνο νίκη. Να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΑΣΕ Δούκα έκανε την επανεμφάνισή του ο Ευρυπίδης Ναουμίδης, μετά από απουσία περίπου έξι μηνών λόγω τραυματισμού. Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα στις θέσεις 1-4:  
ΑΕΚ-Διομήδης Αργους 29-25
ΠΑΟΚ-ΑΣΕ Δούκα 25-18 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΟΚ 21
ΑΕΚ 21
ΑΣΕ Δούκα 16
Διομήδης Άργους 15  Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας και ο Ζαφειράκης Νάουσας υποβιβάστηκαν οριστικά από την Α1 κατηγορία του χάντμπολ, μετά τα σημερινά παιχνίδια της 2ης ημέρας της τελικής φάσης (θέσεις 9-12). Οι ήττες που υπέστησαν από τη ΧΑΝΘ και τον Πανελλήνιο αντίστοιχα τους «στέλνουν» στην Α2, απ΄ όπου προβιβάζονται ο ΓΑΣ Κιλκίς και ο Αρης Νικαίας. Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας της τελικής φάσης, για τις θέσεις 9-12:  
Πανελλήνιος-Ζαφειράκης Νάουσας 35-27
ΧΑΝΘ-Ιωνικός Ν.Φ. 32-28 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΧΑΝΘ 12
Πανελλήνιος 10
Ιωνικός Ν.Φ. 6 --Υποβιβασμός
Ζαφειράκης Νάουσας 4 --Υποβιβασμός   
Keywords
Τυχαία Θέματα