Διώξεις για την υπόθεση της 16χρονης

Ποινική δικογραφία, σε βάρος τεσσάρων ατόμων, για την υπόθεση του θανάτου της 16χρονης στο Ρέθυμνο σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, σύμφωνα με τον υποστράτηγο Γενικό Διευθυντή Κρήτης, Παραβολιδάκη Εμμανουήλ. Πρόκειται για τους δύο φίλους της 16χρονης που τη συνόδευσαν στην έξοδο της το βράδυ της Μ. Παρασκευής, που θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη με την κατηγορία βιασμού και εξαναγκασμού σε ασελγείς πράξεις, καθώς επίσης και για τους γονείς του 17χρονου φίλου της, για παραμέληση εποπτείας
ανηλίκου. 

Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν από κοινού ο κ. Παραβολιδάκης και ο αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου Ταξίαρχος Παραδουλάκης Εμμανουήλ, σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με νέα στοιχεία από την ανάκριση, ο 23χρονος και ο 17χρονος ανήλικος, που είχαν μεταφέρει την ανήλικη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αφού συνδιασκέδασαν σε νυχτερινά καταστήματα της πόλης του Ρεθύμνου, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία του Ρεθύμνου.

Εκεί κατανάλωσαν, από κοινού, μία φιάλη ουίσκι και στη συνέχεια εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση της, προέβησαν διαδοχικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η 16χρονη εισήχθη με έντονα συμπτώματα υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ στο νοσοκομείο και την επομένη κατέληξε, εξαιτίας καρδιακής ανακοπής.
Keywords
Τυχαία Θέματα