«Γνωστές οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία»

Σφοδρή επίθεση της ΝΔ κατά του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο την τρομοκρατία και την αναζήτηση του εξαφανισμένου Χριστόδουλου Ξηρού. «Είναι γνωστές οι θέσεις και οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Άλλωστε παραμένουν μέχρι και σήμερα επίλεκτα στελέχη του οι κεντρικοί μάρτυρες και οι δικηγόροι υπεράσπισης των δολοφόνων της 17Ν. Σήμερα ο ελληνικός λαός και ολόκληρη η Ευρώπη περιμένουν από τον κο Τσίπρα

να ξεκαθαρίσει το κόμμα του από τη συνιστώσα της τρομοκρατίας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΝΔ. «Εκεί που τελειώνει η σοβαρότητα, αρχίζει ο πολιτικός λόγος της ΝΔ», απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «αν και μας έχει συνηθίσει σε παραληρήματα το γραφείο Τύπου της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας ως ακραίους και τρομοκράτες σχεδόν όλους όσους υποστηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, δεν αρκείται σε αυτό και σήμερα ξεπερνάει τον εαυτό του φτάνοντας να καταγγείλει και όσους τον υποστηρίζουν στην Ιταλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη».

Και υπογραμμίζει: «το δυστύχημα είναι ότι βρίσκονται ακόμα στην κυβέρνηση και εκτός όλων των άλλων γελοιοποιούν τη χώρα στην Ευρώπη και παντού».

Την ώρα που όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην πατρίδα μας, απαιτείται σοβαρότητα και υπευθυνότητα, και όχι επικοινωνιακού χαρακτήρα συγκρούσεις, για τη συντήρηση ενός τεχνητού διπολισμού, που δεν προσφέρει το παραμικρό στις ανάγκες της χώρας και των πολιτών, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα