«Γιατί να μην τιμήσουμε τον Μέσι στο Μπερναμπέου;»

Την περίπτωση να σταματήσει για λίγα λεπτά το «classico» της 25ης Οκτωβρίου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αν ο Λιονέλ Μέσι γράψει ιστορία στην Πριμέρα Ντιβιζόν, εξετάζουν στην Ισπανική Λίγκα!
Ο Μέσι, έχει φτάσει στα 249 τέρματα στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Αυτό, σημαίνει ότι απέχει μόλις δύο γκολ από τα 251 του Τέλμο Ζάρα (της Αθλέτικ Μπιλμπάο), που κρατάει μέχρι σήμερα την κορυφή των σκόρερ όλων
των εποχών. Αν ο Μέσι δεν καταφέρει να πετύχει τα γκολ που χρειάζεται, στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Εϊμπάρ, στις 18 του μηνός, τότε ενδεχομένως - εφόσον φυσικά σκοράρει - να γράψει ιστορία στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, λέγοντας: «Αν τα καταφέρει, τότε θα πρέπει να τον τιμήσουμε και να κάνουμε κάτι. Θα είναι ιστορική στιγμή για τον ίδιο τον παίκτη αλλά και το ποδόσφαιρο της Ισπανίας. Ίσως και να πρέπει να σταματήσουμε για λίγο το παιχνίδι για να απολαύσει και ο Μέσι το ιστορικό ρεκόρ»! Εάν δεν φτάσει στο ρεκόρ στο «classico», αλλά καταφέρει να κάνει χατ-τρικ απέναντι στην Εϊμπάρ, τότε φυσικά, υπάρχει το ενδεχόμενο απλά να γίνει απονομή πλακέτας και να τιμηθεί από τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής, μπροστά στο κοινό της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». «Γιατί να μην τιμήσουμε τον Μέσι στο Μπερναμπέου; Δεν βρίσκω λόγο.» πρόσθεσε για ο Τέμπας!
Keywords
Τυχαία Θέματα