Επεισοδιακή κατάθεση Βενιζέλου

Εν μέσω νέας σφοδρής έντασης μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου διεκόπη η συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ, η οποία θα επανέλθει στις 6 το απόγευμα με τη συνέχεια της κατάθεσης του κ. Βενιζέλου.

Εξερχόμενος της Επιτροπής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε την κ. Κωνσταντοπούλου «πρόβλημα» και μετά από σχετικό σχόλιο δημοσιογράφου σημείωσε ότι ήταν πολύ ήρεμος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, προσθέτοντας μάλιστα ότι «τη βρήκε πολύ διασκεδαστική».

Από την πλευρά της η κ Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε συστηματική μεθόδευση αποτροπής υποβολής ερωτήσεων εκ μέρους της προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Παράλληλα κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι συστηματικά αρνούνταν να απαντήσει σε δικές τις ερωτήσεις ουσίας. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να επανέλθει ενώπιον της Επιτροπής ο κ. Βενιζέλος και αύριο καθώς η ίδια δεν θα βρίσκεται στην Επιτροπή το απόγευμα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Το ΠΑΣΟΚ μέσω του βουλευτή του Παναγιώτη Ρήγα ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση της διάσκεψης των Προέδρων
με αφορμή το πρωτοφανές επεισόδιο το πρωί στην επιτροπή με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Νωρίτερα ο κ. Κασιδιάρης κατέθεσε πρόταση μομφής στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη κατά του προέδρου της προανακριτικής Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Σε δήλωση του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βασίλης Οικονόμου, χαρακτήριζει την συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιάρη «αντιδημοκρατική, θλιβερή και χυδαία».

Keywords
Τυχαία Θέματα