Από την πολιτική στη μεγάλη οθόνη

Ευφάνταστα σενάρια για τους πρωταγωνιστές της πολιτικής και οικονομικής σκηνής κάνουν καθημερινά την εμφάνισή τους στο Ίντερνετ με Έλληνες αλλά και ξένους πρωταγωνιστές. Tο περιοδικό Empire έβαλε στο παιχνίδι τους αναγνώστες του, καλώντας τους να προσαρμόσουν τίτλους γνωστών ταινιών και να κάνουν το δικό τους casting. Η τελευταία απόπειρα είχε να κάνει με την «κρίση στην Ευρωζώνη».

Οι αναγνώστες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι πολύ αστείο. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από τις εμπνεύσεις τους και ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου
όπως επίσης και η Merkel και ο Sarkozy.

«Broke Banks Mountain» λοιπόν για την Ελλάδα και τον κ. Παπανδρέου.
Ο Παπανδρέου πρωταγωνιστεί στις ταινίες «Broke Banks Mountain» και «Greek Lantern» και συμπρωταγωνιστεί στην «Ten things I hate about Europe» με Μέρκελ, Σαρκοζί, Μπερλουσκόνι ...και λοιπούς συγγενείς, καθώς και «The Debt».

Επίσης, στην «I Love EU Man - Are you Mad enough to Say it?», με συμπρωταγωνιστή τον Ζοζέ Μπαρόζο. Εξαιρετική συμμετοχή και στην ταινία «Trillion Euro Baby»

Άλλες δύο αφίσες: Μέρκελ και Σαρκοζί στην ταινία: «Tango and Cash-Two of the EU top dogs are going to get things back on track... even if it kills them» και «Captain Berlusconi's Mandolin».
Keywords
Τυχαία Θέματα