Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στο Ν.Κόσμο

Η οργάνωση «Επαναστατική Δράση» ανέλαβε την ευθύνη, με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο athens.indymedia.org, για την εμπρηστική επίθεση στο κτίριο που στεγάζεται η Ειδική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στις 9/4/2012, στη συμβολή των οδών Καλλιρρόης και Θεοφιλιοπούλου στο Νέο Κόσμο.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Ειδική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

είναι αρμόδια για τη διαχείριση "δυσλειτουργιών" της Δημόσιας διοίκησης σε ό,τι αφορά τη διαμόρφωση και εφαρμογή της δημόσιας πολιτικής σχετικά με το ανθρώπινο δυναμικό, τις δομές και τα συστήματα». Και συνεχίζει: «Πρόσφατα ο υπουργός Δ. Ρέππας συμμετείχε μαζί με τους υπόλοιπους επικεφαλής των υπουργείων σε συζητήσεις με την τρόικα για εργασιακά ζητήματα, ζητήματα απολύσεων, εφεδρείας και συνθηκών εργασίας στο δημόσιο τομέα (μείωση μισθών και ελαστικοποίηση των ορών εργασίας). Εντάσσουμε την επίθεση μας αυτή στο πλαίσιο της έμπρακτης αντίστασης ενάντια στις δομές της κυριαρχίας επιδιώκοντας να συμβάλλουμε προς την κατεύθυνση που θα οδηγήσει στην τελική αποδόμηση του υπάρχοντος».


Καταλήγοντας ο συντάκτης της ανακοίνωσης αναφέρει ότι «Αφιερώνουμε το χτύπημα μας στους 4 αγωνιστές συντρόφους: Κώστα Σακκά, Γιώργο Καραγιαννίδη, Αλέξανδρο Μητρούσια και Στέλλα Αντωνίου, οι οποίοι βρίσκονται προφυλακισμένοι».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα