Τροφές που σε ομορφαίνουν!

21:31 12/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τροφές που σε ομορφαίνουν

Μία μάσκα προσώπου με αβοκάντο μπορεί να καθυστερήσει τη διαδικασία γήρανση. Το τσάι μπορεί να ενισχύσει το χρώμα των μαλλιών σου. Πολτοποίησε μερικές φράουλες και πρόσθεσέ τους μπαλσάμικο. Χρησιμοποίησε τη σάλτσα για να συνοδεύσεις το κοτόπουλο. Υπάρχουν και άλλα μικρά tips διατροφής που μπορούν να γίνουν τεράστια μυστικά ομορφιάς.

Acai Berry Thin
Το Acai Berry Thin

είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους.

Αβοκάντο
Τα οφέλη του
Είναι γνωστό για την καρδιοπροστατευτική του δράση, ενώ πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες του αποδίδουν και αντικαρκινικές ιδιότητες. Τα οφέλη του αβοκάντο, όμως, δεν σταματούν εδώ. Τα αντιοξειδωτικά και τα βασικά λιπαρά οξέα, τα οποία περιέχει σε μεγάλες ποσότητες, βοηθούν το δέρμα να μένει σφριγηλό και απαλό, μας επισημαίνει η Shari Bilt Bookvar, RD, διατροφολόγος από τη Ν. Υόρκη. Καταναλώνοντάς το, βοηθάς την επιδερμίδα σου να αναπληρώσει τα λιπαρά οξέα, που βρίσκονται στην προστατευτική στιβάδα του δέρματος. Τα λιπαρά οξέα της στιβάδας αυτής προστατεύουν τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για να συγκρατείται η υγρασία στο εσωτερικό, σύμφωνα με την Jessica Wu, MD, βοηθό καθηγητή Δερματολογίας του Πανεπιστημίου Southern California Medical School.

Δοκίμασέ το
Βάλε μερικές φέτες αβοκάντο στα σάντουίτς σου. Εναλλακτικά, κόψε το αβοκάντο σε ψιλά κομμάτια και πρόσθεσέ το στη σαλάτα σου.
Εφάρμοσε το
Μία μάσκα προσώπου με αβοκάντο μπορεί να καθυστερήσει τη διαδικασία γήρανσης, λέει η Lisa Drayer, RD, διατροφολόγος. Έρευνα, που διεξήχθη το 2006 και δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδιό «Phytotherapy Research» έδειξε ότι, εφαρμόζοντας λάδι αβοκάντο στο δέρμα διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Θέλεις να φτιάξεις μόνη σου μία αντιγηραντική και ενυδατική μάσκα προσώπου; Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις είναι εξαιρετικά απλή. Πολτοποίησε ένα ώριμο αβοκάντο και ανάμειξέ το με 1/4 φλ. κρέμα γάλακτος, η οποία περιέχει γαλακτικά οξέα που βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Άπλωσε τη μάσκα σε όλο το πρόσωπο και άφησέ τη να δράσει για 10 λεπτά, πριν την ξεβγάλεις με χλιαρό νερό.

Τσάι
Τα οφέλη του
Πολυάριθμες έρευνες αναφέρουν τις ευεργετικές επιδράσεις του τσαγιού –και ιδιαίτερα του πράσινου- στην πρόληψη του καρκίνου και των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Λιγότερο γνωστή είναι η ευεργετική του επίδραση στην υγεία της …

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα