“Άδικο το αποτέλεσμα”

Μία απώλεια που δεν θα στοιχίσει στον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε φύγει με τη νίκη ή έστω με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης, εξέφρασε μιλώντας στο κανάλι της nova ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ο Έλληνας αμυντικός των “πρασίνων” χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα και υποστήριξε ότι δεν θα στοιχίσει στην ομάδα του αυτή η απώλεια

καθώς στη συνέχεια θα ανέβει βαθμολογικά. Επίσης μίλησε για τον επόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και για το γεγονός ότι αγωνίστηκε στη θέση του αμυντικού χαφ:

“Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα καλύτερά μας και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Από μία αδράνεια δεχθήκαμε ένα γκολ. Σήμερα έτυχε να μη μπορούμε να σκοράρουμε. Σε άλλα ματς εκτός έδρας έχουμε πάει καλύτερα. Δεν νομίζω πως θα μας στοιχίσει τόσο πολύ η σημερινή απώλεια βαθμών. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας και στην πορεία θα ανέβουμε βαθμολογικά.

Έχω παίξει και παλιότερα αμυντικό χαφ. Από τη στιγμή που μου το ζητάει ο προπονητής πρέπει απλά να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγωνίζομαι εκεί”, τόνισε αρχικά ο 24χρονος αμυντικός και πρόσθεσε για το ματς της Κυριακής: “Θέλουμε πολύ τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο μπροστά στον κόσμο μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα