Και τώρα Κάμπελ

Μετά τον Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει και τον Κοσταρικανό.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φορά μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ο Ρομπέρτο μετά τη συμφωνία ανάμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας και την Ατλέτικο Μαδρίτης και πλέον ερυθρόλευκοι εστιάζουν

την προσοχή τους στην απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός επιθετικός, ο οποίος ανήκει στην Άρσεναλ και αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές με τον αγγλικό σύλλογο για τα δικαιώματα του παίκτη.

Η ρήτρα είναι στα 8εκ ευρώ και από την ελληνική πλευρά ελπίζουν με σωστή διαπραγμάτευση να μειώσουν ατο ποσό. Πάντως δεν αποκλείεται ο Κάμπελ να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο λιμάνι με την μορφή δανεισμού αν ο Αρσέν Βενγκέρ κρίνει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ. Αξίζει να αναφερθεί ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού έχει εκφράσει και η Φενέρμπαχτσε με τα τούρκικα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα