UEFA: Ο Βάις το γκολ της αγωνιστικής

Στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, υπάρχει αφιέρωμα για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και το γκολ του Βάις με την Παρί Σεν Ζερμαίν, χαρακτηρίζεται ως το καλύτερο της αγωνιστικής.

«Αν δίνονταν έξτρα βαθμοί για την καλλιτεχνική ερμηνεία, η προσπάθεια του Βάις και το γκολ του εναντίον της Παρί έπρεπε να φέρει
στον Ολυμπιακό μια ισοπαλία με 4-4! Ήταν μια εκπληκτική κούρσα, εξουδετέρωσε και στριφογύρισε τον Μαρκίνιος και τον Τιάγκο Σίλβα προτού σκοράρει και ήταν ένα είδος παρηγοριάς για την ήττα του Ολυμπιακού», αναφέρει το σχετικό άρθρο!

Υπάρχουν και δηλώσεις του Βάις: «Ήταν το πρώτο μου γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν εδώ και η σύζυγός μου και ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Γι΄αυτό πανηγύρισα τρέχοντας προς την πλευρά που βρισκόταν η σύζυγός μου. Μακάρι να είχε συνδυαστεί αυτό το γκολ με ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μου».

Ομάδα της αγωνιστικής αναδείχτηκε η Βασιλεία για τη μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι και παίκτης της αγωνιστικής ο Σουηδός γκολκίπερ της Κοπεγχάγης, ο Γιόχαν Βίλαντ, για τις εξαιρετικές αποκρούσεις του στον αγώνα με την Γιουβέντους.
Keywords
Τυχαία Θέματα