Ολυμπιακός: Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές με τέσσερις μεταγραφές

Ο Πέδρο Άλβες και ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχουν σηκώσει μανίκια με φόντο την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο.

Άλλωστε, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τη διοίκηση ότι "οι αλλαγές στην ομάδα πρέπει να γίνουν… χθες" και δεν αναφερόταν μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο.

Ο καινούργιος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού

έχει συζητήσει γι' αυτές τις αλλαγές το τελευταίο δεκαήμερο, τόσο με τον μεγαλομέτοχο της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, τους συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων και τον Κριστιάν Καρεμπέ, όσο και με τους Αντόνιο Κορδόν, Χοσέ Ιγνάθιο Ναβάρο και, βέβαια, τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Πέδρο Άλβες, σε συνεργασία με τους παραπάνω, κινείται ήδη στη διεθνή αγορά για παίκτες που ταιριάζουν στο στιλ παιχνιδιού και στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού και θέλει να ενσωματωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Οι ανάγκες στο ρόστερ

Οι ανάγκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ήδη γνωστές κι έχει γίνει η κατάλληλη προεργασία στη διεθνή αγορά εδώ κι εβδομάδες, αρχικά από τους Κορδόν και Ναβάρο.

Ο Άλβες ενημερώθηκε την τελευταία εβδομάδα, έχει σχηματίσει κι εκείνος άποψη, ενώ συζήτηση έγινε τα τελευταία εικοσιτετράωρα και με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, οι δύο Πορτογάλοι θα έχουν πιο ολοκληρωμένη εικόνα και σε κάθε περίπτωση πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να προχωρήσουν άμεσα οι κινήσεις, προκειμένου οι καινούργιοι παίκτες να βρίσκονται στον Ρέντη, άλλοι στο τέλος του μήνα κι άλλοι τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν τρεις φορές με τον Παναθηναϊκό μέσα στον Ιανουάριο σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και θα αντιμετωπίσουν επίσης, την ΑΕΚ, την Κηφισιά, τον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Και το πρώτο δωδεκαήμερο του Φεβρουαρίου η πειραϊκή ομάδα θα κοντραριστεί με τον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ. Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ότι ο Ολυμπιακός θέλει έτοιμους παίκτες τον Ιανουάριο, ενδεκαδάτους και χρειάζεται να τους έχει ο Καρβαλιάλ στη διάθεσή του όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Στις προθέσεις του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση στόπερ - ηγέτη, κεντρικού χαφ (6-8άρι), εξτρέμ και σέντερ φορ, καθώς υπάρχει κι ο αστερίσκος ότι ο Ελ Κααμπί αναμένεται να απουσιάσει με την εθνική ομάδα του Μαρόκου στα τελικά του Copa Africa όλο τον Ιανουάριο κι ίσως τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου.

Επιπλέον, κάποιοι δεν αποκλείουν οι ερυθρόλευκοι να προχωρήσουν και σε πέμπτη μεταγραφική κίνηση, με την προσθήκη κι άλλου παίκτη στα μετόπισθεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα