Η Μπάγερν έκλεισε τον εξτρέμ αποκάλυψη της LaLiga για το καλοκαίρι του 2024

08:24 6/12/2023 - Πηγή: Contra

Κοντά σε άλλη μία μεταγραφική κίνηση η οποία θα τεθεί σε ισχύ από το καλοκαίρι του 2024 είναι η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, επικαλούμενος δημοσίευμα του elchiringuitotv.

Συγκεκριμένα, η γερμανική ομάδα φέρεται πως ήρθε σε συμφωνία με την Γρανάδα για την απόκτηση του Μπράιαν Σαραγόσα, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Ο παίκτης

θα μετακομίσει στο Μόναχο από το καλοκαίρι του 2024 , καθώς για τους επόμενους 6 μήνες θα παραμείνει δανεικός στη Γρανάδα, με την Μπάγερν να αναμένεται να καταβάλει στην ισπανική ομάδα ένα ποσό κοντά στα 15.000.000 ευρώ ενώ ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει 4ετες συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βαυαρούς.

Ο 22χρονος Ισπανός πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με την Γρανάδα έχοντας σε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις 5 γκολ και 2 ασίστ, αποτελώντας ένα από τα βασικότερα επιθετικά γρανάζια της ομάδας, ενώ η εξαιρετική του χρονία μόνο απαρατήρητη δεν είχε περάσει από τους μεγάλους της Ισπανίας οι οποίοι όμως δεν φέρεται πως κινήθηκαν ποτέ επίσημα για την απόκτησή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ποτσετίνο αποθέωσε τον Τεν Χαχ και θύμισε σε όλους γιατί τον πήρε η Γιουνάιτεντ

Λίβερπουλ: Η απίστευτη αντίδραση του Φαν Ντάικ μετά το γκολ του Μακ Άλιστερ

Κλαούντιο Ετσεβέρι: Αυτό είναι το φαβορί για την απόκτηση του "νέου Μέσι"

Keywords
Τυχαία Θέματα