Κλέι Τόμπσον: "Το 2020 ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου, σκοπεύω να είμαι ο παίκτης που ήμουν πριν χτυπήσω"

Ο Κλέι Τόμπσον θέλει να ξεχάσει το 2020. Και έχει κάθε λόγο για αυτό, αφού είναι η χρονιά που τραυματίστηκε σοβαρά, παθαίνοντας ρήξη αχίλλειου τένοντα ενώ είχε χάσει την προηγούμενη σεζόν λόγω ρήξης χιαστού, αλλά και για έναν άλλο λόγο: Έχασε την γιαγιά του.

Μιλώντας στα ΜΜΕ για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ο Τόμπσον δεν έκρυψε ότι η περσινή χρονιά ήταν εφιαλτική για αυτόν σε όλα τα επίπεδα. "Το 2020 ήταν πιθανότατα η χειρότερη χρονιά της ζωής μου" δήλωσε αρχικά ο Τόμπσον, για

να προσθέσει: "Νιώθω καλά που πλέον σιγά-σιγά επιστρέφω και αισθάνομαι την αγάπη όλων στους Γουόριορς. Εδώ είναι οι ρίζες μου.

Δεν ήταν εύκολα για κανέναν πέρυσι. Όλοι είχαν τις δικές τους δοκιμασίες και δυσκολίες το 2020, αλλά για εμένα ήταν πολύ άσχημα. Έχασα την γιαγιά μου, μετά έκοψα τον αχίλλειό μου και σκέφτομαι τον Κόμπι κάθε μέρα".

Ακολούθως ο Τόμπσον τόνισε ότι σκοπεύει να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν, προσθέτοντας ότι θέλει να είναι ο παίκτης που ήταν πριν τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς του: "Σκοπεύω να είμαι ο All Star παίκτης που ήμουν. Δεν θα αρκεστώ σε τίποτα λιγότερο. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός για να δεχθώ μειωμένο ρόλο. Ανυπομονώ να επιστρέψω, έχω πολλή ενέργεια".

Κλείνοντας, ο Τόμπσον πρόσθεσε πάντως ότι δεν σκοπεύει να μπει στο παρκέ στα... κόκκινα και να ρισκάρει κάποιον νέο τραυματισμό, παρά θα τα πάει τα πάντα βήμα-βήμα: "Θα είμαι ειλικρινής, δεν περιμένω να επιστρέψω και να παίζω 38 λεπτά από την πρώτη μέρα, να μαρκάρω τον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων και να τρέχω γύρω από 100 σκριν. Θα φτάσω όμως σε αυτό το σημείο. Το εγγυώμαι".

Photo Credits: ⓒ 2020 Ben Margot/Associated Press

Keywords
Τυχαία Θέματα