Τιμ: "Επιστροφή στα καλά αποτελέσματα στο Ντουμπάι"

Ο Ντομινίκ Τιμ επιστρέφει στο Ντουμπάι για πρώτη φορά μετά το 2015 και το σύνθημά του είναι ένα: επιστροφή στα καλά αποτελέσματα.

Ο 27χρονος Αυστριακός δεν έχει το ξεκίνημα στη σεζόν 2021 που θα ήθελε καθώς δεν τα πήγε καλά ούτε στο Αυστραλιανό Όπεν, ούτε στη Ντόχα την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, ελπίζει το Ντουμπάι να γίνει η αρχή των καλών αποτελεσμάτων για αυτόν.

Πάρα πολλά έχουν αλλάξει από την τελευταία συμμετοχή

του στη διοργάνωση, το 2015, όταν και είχε αποκλειστεί στον 1ο γύρο όντας στο Νο47 του κόσμου και ακόμα άτιτλος.

"Τα τελευταία έξι χρόνια ήταν χρόνια σκληρής δουλειάς για μένα και διαρκών μικρών αλλαγών και προσαρμογών στο παιχνίδι μου. Το σερβίς και οι επιστροφές έχουν βελτιωθεί πολύ, ανεβαίνω πολύ συχνότερα στο φιλέ, παίζω πολύ πιο επιθετικά. Μου πήρε χρόνο να βρω το ρυθμό μου στη σκληρή επιφάνεια αλλά το κατάφερα".

Πολλοί υποτιμούν το Grand Slam που κατέκτησε πέρσι στη Νέα Υόρκη ελέω της απουσίας των Φέντερερ, Ναδάλ αλλά και του Τζόκοβιτς (με τον αποκλεισμό) αλλά ο ίδιος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τα σχόλια αυτά.

"Κανείς δεν ξέρει αν θα το έπαιρνα εφόσον έπαιζαν όλοι αλλά το πήρα και μόνο αυτό μετρά. Τα Grand Slam δεν αξίζουν λιγότερο ή περισσότερο από το πώς τα πήρες. Το τρόπαιο γράφει το όνομα μου και μου είναι αρκετό", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Σίγουρα, δεν είμαι στην καλύτερη μου κατάσταση αυτή την περίοδο αλλά αυτά τα τουρνουά σου δίνουν την ευκαιρία να παίξεις με τους καλύτερους και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Ελπίζω, το Ντουμπάι να είναι η πραγματική αρχή της σεζόν για μένα", ανέφερε ο Dominator που θα παίξει κόντρα σε έναν εκ των Ο'Ντόνελ/Χάρις στον δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Πηγή: Tennis24

Keywords
Τυχαία Θέματα