Τροχαίο στη Βουλή: Νέα διάσταση στο περιστατικό μετά τα νέα στοιχεία που προκύπτουν

Τροχαίο στη Βουλή: Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με το θανατηφόρο συμβάν, στο οποίο ενεπλάκη υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας.

Τροχαίο στη Βουλή: Θύμα ένας 23χρονος μοτοσυκλετιστής που η οικογένεια του βρίσκει τη δύναμη να δωρίσει τα όργανά του αφού είναι εγκεφαλικά νεκρός μετά το σοκαριστικό συμβάν έξω από τη Βουλή.

Το σοκ

και την βαθιά θλίψη για έναν ακόμη νέο άνθρωπο που έχασε τη ζωή του άδικα στην άσφαλτο διαδέχθηκε, όμως, γρήγορα η οργή με τα social media να έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά με χιλιάδες αναρτήσεις. Αιτία των έντονων αντιδράσεων είναι η διαχείριση του τραγικού συμβάντος από την Αστυνομία και την τροχαία.

Όμως ακόμη και αυτοί αισθάνονται ότι πολλά κρίσιμα ερωτήματα, όπως γιατί δεν συνελήφθη ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος, έμειναν για πολλές ώρες αναπάντητα. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ενημέρωση που υπήρχε για το δυστύχημα ακόμη και πολλές ώρες μετά ήταν εξαιρετικά ελλιπής, δημιουργεί υποψίες για προσπάθεια συγκάλυψης και δημιουργίας πέπλου προστασίας για τον οδηγό που ανήκει σε υπηρεσία της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο έξω από τη Βουλή, την περασμένη Παρασκευή, δεν συνελήφθη επειδή το τροχαίο δεν ήταν θανατηφόρο, καθώς επίσης επειδή βάσει του άρθρου 43 παρ. 5 του ΚΟΚ παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος και δεν ήταν ύποπτος φυγής.

Πάντως ο αστυνομικούς που ευθύνεται για τον θάνατο του νεαρού μοτοσυκλετιστή τέθηκε σε αργία.

Τροχαίο στη Βουλή: Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA και το OPEN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπακς: Και επίσημα συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο ο Τουπάν!

Ελληνοτουρκικά – Έβρος: Η αλήθεια για τους τουρκικούς πυροβολισμούς και τον απόρθητο φράχτη

Το άρθρο Τροχαίο στη Βουλή: Νέα διάσταση στο περιστατικό μετά τα νέα στοιχεία που προκύπτουν εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα