Βαϊνάλντουμ: Τα βρήκε σε όλα με την Μπαρτσελόνα!

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα είναι όπως φαίνεται ο Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ καθώς ο μέσος της Λίβερπουλ τα βρήκε σε όλα με τους «μπλαουγκράνα»!

Βαϊνάλντουμ: Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες, οι φήμες να μιλούσαν για προφορική συμφωνία του Ολλανδού μέσου με την Ίντερ όμως ο Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ φαίνεται πως καταλήγει στην Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Football Insider», ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ ετοιμάζει βαλίτσες για Βαρκελώνη, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα.

Ο Βαϊνάλντουμ το καλοκαίρι

ήταν διακαής πόθος του Κούμαν και η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να τον αποκτήσει. Παρά τις προσπάθειες των «μπλαουγκρλανα», η Λίβερπουλ δεν ήθελε να τον παραχωρήσει και δεν το έκανε. Παρά τις πιέσεις και τη μεταγραφή του Τιάγκο Αλκάνταρα.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας διατήρησαν τον Ολλανδό μέσο στο ρόστερ τους και τη φετινή χρονιά, αλλά τελικά οι συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους κατέληξαν σε «ναυάγιο». Γι’ αυτό ο Βαϊνάλντουμ φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ» και να μετακομίσει στο «Καμπ Νόου» για λογαριασμό των «μπλαουγκράνα».

Μπαρτσελόνα: «Υπογράφει μέχρι το 2023 ο Αγκουέρο»

Παίκτης της Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι θα είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο Αργεντινός επιθετικός, φτάνει στο τέλος του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι η οποία δεν του έχει προτείνει μέχρι τώρα ανανέωση συμβολαίου.

Έτσι μπορεί να επιλέξει σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο και φαίνεται ότι επέλεξε την Μπαρτσελόνα.

Το άρθρο Βαϊνάλντουμ: Τα βρήκε σε όλα με την Μπαρτσελόνα! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα