Εθνική Νέων: Η ΕΡΤ θα μεταδώσει το Ευρωπαϊκό U20

16:00 7/7/2023 - Πηγή: Sport 24

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 κάνει τζάμπολ το Σάββατο (8/7) στο Ηράκλειο Κρήτης και η ΕΡΤ θα καλύψει τηλεοπτικά τους αγώνες της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα κάνει πρεμιέρα στο τουρνουά κόντρα στην Πολωνία (8/7, 18:30) και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το Group C στο οποίο

βρίσκεται η Εθνική Νέων πλαισιώνουν και η Κροατία με τη Λιθουανία.

Η ελληνική ομάδα προέρχεται από δύο δυνατές φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στην Ισπανία, όπου μέτρησε μία νίκη και μία ήττα.

Η δωδεκάδα της Εθνικής απαρτίζεται από τους: Ζορμπά, Ζούγρη, Καλαϊτζάκη, Μαντζούκα, Μερμίγκη, Μπαζίνα, Ναυπλιώτη, Νεόφυτο, Οικονομόπουλο, Πλώτα, Σταυρακόπουλο, Χατζή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η επόμενη γενιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ παρουσιάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 θα διεξαχθεί 8-16 Ιουλίου στο Νέο ΚΓ Ηρακλείου και στο ΚΓ Πανεπιστημίου Κρήτης. Η Ελλάδα στη φάση των ομίλων θα αντιμετωπίζει κατά σειρά τις Πολωνία (8/7), Λιθουανία (9/7) και Κροατία (10/7). Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 18.30 και θα φιλοξενηθούν στο Νέο ΚΓ Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια, ενώ θα μεταδοθούν από τη συχνότητα της ΕΡΤ3.

Η ΕΡΤ συμφώνησε και για τη μετάδοση των αγώνων της Εθνικής Εφήβων, η οποία θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα διεξαχθεί στη Σερβία (22-30/7)

Keywords
Τυχαία Θέματα