Ο Κώστας Γιαννούλης αποθεώθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της εμβληματικής του καριέρας και ξέσπασε σε λυγμούς

Η μουσική μιας εμβληματικής καριέρας 19 χρόνων σταμάτησε να ηχεί και ο τελευταίος χορός του Κώστα Γιαννούλη έφτασε στο τέλος του.

Ο αμυντικός του ΟΦΗ, που πέρασε 5.5 χρόνια στο Ηράκλειο και μέτρησε 115 συμμετοχές, βγήκε αλλαγή στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για τα playouts της Stoiximan Super League και αποθεώθηκε από τον κόσμο των Κρητικών στο τελευταίο

παιχνίδι της καριέρας του.

Τα συναισθήματα πλημμύρισαν το "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", με τον κόσμο του ΟΦΗ να μη σταματά να χειροκροτεί και τον Γιαννούλη να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο 36χρονος αμυντικός ξέσπασε σε κλάματα κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο και συγκίνησε άπαντες στην Κρήτη.

Ο επίλογος μιας εμβληματικής καρίερας στα ελληνικά γήπεδα συνοδεύτηκε και από τα λόγια του βουρκωμένου και συγκινημένου βετεράνου αμυντικού:

"Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω αυτά τα συναισθήματα. Μόνο χαρά, ευγνωμοσύνη για αυτά που κατάφερα στη ζωή μου. Ένα ταξίδι τελειώνει, ήταν όνειρο από μικρό παιδί να παίξω μπάλα και τα κατάφερα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που τα έζησα όλα αυτά.

Δεν το χόρτασα, δεν χορταίνεται αυτό. Είχα πολλή στήριξη από την οικόγενειά μου, από την γυναίκα μου, από φίλους... Το "ευχαριστώ" δεν είναι τίποτα, έχω να πω πάρα πολλά. Δεν είναι η ώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο εδώ, που με αγάπησε στα 5.5 χρόνια. Ο ΟΦΗ είναι στην καρδιά μου. Είναι τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα του και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Την αγαπώ πολύ την ομάδα, έζησα ωραίες στιγμές και έχω να θυμάμαι μόνο καλές αναμνήσεις από το ποδόσφαιρο. Έχω περάσει πολλά. Είμαι ευγνώμων, τίποτα άλλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα