Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Η ελληνική πάλη ολοκλήρωσε το Προολυμπιακό τουρνουά με τον ιδανικότερο τρόπο. Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και είναι έτοιμος να διακριθεί και στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Το τουρνουά της Κωνσταντινούπολης ήταν ιδιαίτερα ψυχοφθόρο και δύσκολο, αλλά ο δις πρωταθλητής Ευρώπης των 86κ. έδειξε ότι είναι

ένας από τους καλύτερους αθλητές στην κατηγορία.

Σε ένα τουρνουά που έδινε τα τελευταία ολυμπιακά εισιτήρια ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ ήταν βράχος. Χωρίς να χάσει ούτε ένα σημείο πήρε την Ολυμπιακή πρόκριση και πλέον η Ελλάδα μετά τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη θα έχει δύο αθλητές στο Παρίσι.

Ο Έλληνας παλαιστής έδειξε ότι είναι αποφασισμένος νίκησε αρχικά τον Μακόεφ (Σλοβακία) με 4-0, στη συνέχεια επικράτησε με πτώση του Τούρκου Γκότσεν, ενώ στα προημιτελικά επικράτησε με 3-0 του Πολωνού Γεζιερζάνσκι με 3-0.

Στο κομβικό παιχνίδι με τον Ουκρανό Μιxαΐλοφ, όπου ο νικητής εξασφάλιζε εισιτήριο για το Παρίσι ο Κουρουγκλίεβ νίκησε με 3-0 και πανηγύρισε την πρόκριση.

Τα συναισθήματα πάντως για την ελληνική αποστολή είναι ανάμεικτα, καθώς η Μαρία Πρεβολαράκη δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση.

Η μεγάλη κυρία της ελληνικής Πάλης που έχει δοξάσει τον ελληνικό αθλητισμό, στο κομβικό παιχνίδι με την Τουρκάλα Γετγκίλ ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα