Πανσερραϊκός - Κηφισιά 2-0: Τα λιοντάρα καθάρισαν σε τέσσερα λεπτά τερμάτισαν πρώτα στα playouts

Ο Πανσερραϊκός έκλεισε με νίκη τη σεζόν, καθώς επικράτησε της ήδη υποβιβασμένης Κηφισιάς με 2-0 στις Σέρρες και μάλιστα τερμάτισε στην έβδομη θέση (και πρώτη των playouts) της Stoiximan Super League.

Το σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Αρχικά ο Στάικος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής εκτέλεσε τον Νικοπολίδη στο 54ο λεπτό, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Τέσσερα λεπτά μετά ήταν η σειρά του Χατζηστραβού

να σκοράρει.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Πεταυράκης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο μέσος των Σερραίων από κοντά έκανε το 2-0 με κεφαλιά.

Λίγα λεπτά νωρίτερα οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι από στατικές φάσεις. Αρχικά η Κηφισιά στο 51' είχε την ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Σπίνου που πήρε περίεργη τροχιά, αλλά σταμάτησε στο δοκάρι του Τσομπανίδη.

Δύο λεπτά μετά ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι με κεφαλιά του Μπέργκστρεμ και στη συνέχεια ο Νικοπολίδης για καλή του τύχη μάζεψε την μπάλα.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός: Τσομπανίδης, Ντανκερλούι, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Στάικος, Ουεντραόγκο, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Μπετανκόρ.

Κηφισιά: Νικοπολίδης, Σμπώκος, Σπίνος, Βαφέας, Παρράς, Κωνσταντακόπουλος, Νίνης, Μενέντεθ, Σάντος, Τεττέι, Οζέγκοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα