Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της Τετάρτης

Αρκετές ενδιαφέρουσες μονομαχίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης (30/08) στο Champions League, στο οποίο ολοκληρώνεται η φάση των playoffs και μαζί το παζλ των ομάδων για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Φυσικά, τα βλέμματα είναι στραμμένα στη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ (30/08, 22:00, COSMOTE

Sport 2 και Live SPORT24) στην OPAP Arena, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να θέλει να ανατρέπει το 1-0 του πρώτου αγώνα για να είναι εκείνη που στο φινάλε θα πανηγυρίσει τη μεγάλη πρόκριση.

Ελληνικό ενδιαφέρον έχει κι η Ράκοβ των Τσιφσή, Παπανικολάου και Σβάρνα, η οποία αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη, που έχει το προβάδισμα με 1-0.

Θυμίζουμε ότι ο Σβάρνας θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας 14:00 Λιγκ Καπ Αγγλίας: Σάλφορντ - Λιντς / Action 24 21:30 Serie B: Σαμπντόρια - Βενέτσια / Novasports Prime
22:00 Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ντονκάστερ - Τότεναμ / Action 24 22:00 Champions League: Κοπεγχάγη - Ράκοβ / COSMOTE SPORT 7 HD 22:00 Champions League: Αϊντχόφεν - Ρέιντζερς / COSMOTE SPORT 3 HD 22:00 Champions League: ΑΕΚ - Αντβέρπ / COSMOTE SPORT 2 HD και MEGA
Keywords
Τυχαία Θέματα