Μέγκαν – Χάρι : Ο κοροναϊός αλλάζει τα σχέδια για τα γενέθλια του Άρτσι

20:00 17/4/2020 - Πηγή: In.gr

Τα σχέδια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για τον εορτασμό των πρώτων γενεθλίων του μικρού τους γιου Άρτσι, άλλαξε η επέκταση των περιοριστικών μέτρων για τον κοροναϊό που περιλαμβάνουν και απαγόρευση όλων των κοινωνικών συγκεντρώσεων.

Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ήλπιζαν

ότι ότι θα συνδύαζαν τα πρώτα γενέθλια του Άρτσι στις 6 Μαΐου με ένα πάρτι καλωσορίσματος στο Λος Άντζελες και έτσι να συναντηθούν με μέλη των οικογενειών τους και φίλου.

Τα σχέδια των Σάσεξ ωστόσο φαίνεται να άλλαξε η επέκταση των περιοριστικών μέτρων για τον κοροναϊό που περιλαμβάνουν και απαγόρευση όλων των κοινωνικών συγκεντρώσεων, παρατάθηκε στο Λος Άντζελες μέχρι τις 15 Μαΐου.

View this post on Instagram

Happy Father’s Day! And wishing a very special first Father’s Day to The Duke of Sussex! © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jun 16, 2019 at 5:01am PDT

View this post on Instagram

TRH The Duke and Duchess of Sussex are excited to announce that they have been asked to carry out a tour to Southern Africa this autumn. The Foreign and Commonwealth Office have requested a visit to South Africa as well as The Duke carrying out visits to Malawi and Angola . His Royal Highness will also do a short working visit to Botswana en route to the other countries. The Duke and Duchess are really looking forward to meeting so many of you on the ground and continuing to raise awareness of the high impact work local communities are doing across the Commonwealth and beyond. This will be their first official tour as a family!

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jun 27, 2019 at 8:14am PDT

Έτσι, αντί για ένα μεγάλο πάρτι, ο Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ θα γιορτάσουν πιο απλά τα γενέθλια του γιου τους στο νέο τους σπίτι στο Λος Άντζελες, η τοποθεσία του οποίου παραμένει μυστήριο.

Συνεργάτης του ζευγαριού μάλιστα δήλωσε στη Daily Mail, ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν καμία πρόθεση να παραβιάσουν τους κανόνες.

«Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί τώρα, οι αρχές έχουν επεκτείνει τους περιορισμούς», δήλωσε τονίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ να σκέφτονταν να κάνουν τώρα μια γιορτή.

«Όσο μοναδικό κι αν είναι που ο Άρτσι γίνεται ενός έτους, τώρα είναι η ώρα να λάβουμε υπόψη την ασφάλεια πιο σοβαρά από ποτέ», συνέχισε η ίδια πηγή και σημείωσε ότι θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για κοινωνικές εκδηλώσεις.

View this post on Instagram

‘Thank you Archbishop Tutu for your incredibly warm hospitality, Archie loved meeting you!’ – The Duke and Duchess #RoyalVisitSouthAfrica • Photo © PA images

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Sep 25, 2019 at 3:17am PDT

Η εντυπωσιακή λίστα των καλεσμένων

Όπως σημειώνει η Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν μία μακρά λίστα διάσημων φίλων που θα ήταν στη λίστα καλεσμένων για το πάρτι.

Μεταξύ αυτών είναι ο Τζέιμς Κορντέν, η Έλεν Ντε Τζένερις, η Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Ίντρις Έλμπα, ο Τομ Χάρντι, η Σερένα Γουίλιαμς, ο Έλτον Τζον, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, ο βραβευμένος με Grammy μουσικός παραγωγός Ντέιβιντ Φόστερ, η φίλη της Μέγκαν Μαρκλ Τζέσικα Μαλρόνι και η συμπρωταγωνίστρια της στο Suits Αμπιγκέιλ Σπένσερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα