Λευκός καπνός από την τηλεδιάσκεψη της Premier League: «Η σεζόν πρέπει να τελειώσει»

18:44 17/4/2020 - Πηγή: In.gr

Δεδομένο πρώτο: Όλες οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ θέλουν να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν στο γήπεδο. Έστω και χωρίς θεατές.

Δεδομένο δεύτερο: Κανείς δεν έθεσε χρονικό όριο. Κανείς δεν έβαλε deadline. Αντίθετα, όλοι συμφώνησαν πως δεν μπορούν να μιλήσουν για την 30η Ιουνίου, αφού την επανέναρξη θα την καθορίσει η πανδημία.

Συμπέρασμα: Και στην Αγγλία θέλουν την επανεκκίνηση της σεζόν, θέλουν να παιχτούν όλα τα ματς που απομένουν, θέλουν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Αυτό έγινε γνωστό για ακόμα μια φορά, στη σημερινή

τηλεδιάσκεψη που είχαν τα κλαμπ της Premier League.

Όλες οι ομάδες έδωσαν κανονικά το «παρών» και συζήτησαν τους εναλλακτικούς τρόπους για να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα και να περιοριστούν οι ζημιές από τους αγώνες που δεδομένα θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και τα τηλεοπτικά συμβόλαια.

Από τους εκπροσώπους των ομάδων, κανείς δεν έθεσε ως… βέτο ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ δεν συζητήθηκαν ούτε οι μειώσεις των συμβολαίων, ούτε τα μεταγραφικά «παράθυρα».

«Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι είμαστε σε θέση να παίξουμε όταν θα είναι ασφαλές να γίνει κάτι τέτοιο και με την πλήρη υποστήριξη της κυβέρνησης.

Η σημερινή τηλεδιάσκεψη των μετόχων παρείχε μια ευκαιρία να συζητήσουμε πιθανά μοντέλα προγραμματισμού. Παραμένει κύριος στόχος μας να ολοκληρώσουμε τη σεζόν, αλλά όλα είναι πολύ θεωρητικά, όσο η πανδημία επεκτείνεται», ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος από την Premier League, μετά τη λήξη της τηλεδιάσκεψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα