Γκαλ Γκαντότ : H «Wonder Woman» μεταμορφώνεται σε Κλεοπάτρα

10:46 13/10/2020 - Πηγή: In.gr

Η Γκαλ Γκαντότ αποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί ξανά με τη σκηνοθέτιδα της ταινίας «Wonder Woman», Πάτι Τζένκινς, για ένα φιλμ με θέμα τη βασίλισσα των Πτολεμαίων στην αρχαία Αίγυπτο, Κλεοπάτρα.

«Μου αρέσει να ξεκινώ νέα ταξίδια» είπε  χαρακτηριστικά η Γκαντότ.

«Λατρεύω τον ενθουσιασμό των νέων πρότζεκτ, τη συγκίνηση του να ζωντανεύω νέες ιστορίες.

Η Κλεοπάτρα είναι μια ιστορία που ήθελα να αφηγηθώ εδώ και πολύ καιρό. Δεν μπορώ να είμαι πιο ευγνώμων για αυτήν την ομάδα Α!!» τόνισε η Ισραηλινή ηθοποιός, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

As you might have heard I teamed up with @PattyJenks and @LKalogridis to bring the story of Cleopatra, Queen of Egypt, to the big screen in a way she’s never been seen before. To tell her story for the first time through women's eyes, both behind and in front of the camera. pic.twitter.com/k5eyTIfzjB

— Gal Gadot (@GalGadot) October 12, 2020

Η Λέτα Καλογρίδη, η οποία έχει γράψει το σενάριο των ταινιών «Αλέξανδρος», «Το Νησί των Καταραμένων» και «Αλίτα: Ο Άγγελος της Μάχης» θα είναι σεναριογράφος και εκτελεστική παραγωγός της κινηματογραφικής μεταφοράς της επικής ιστορίας για την Paramount Pictures.

Την τελευταία φορά που η ιστορία της Κλεοπάτρας έγινε ταινία ήταν στο κλασικό φιλμ του 1963 με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στον ρόλο της θρυλικής βασίλισσας.

Η ταινία «Wonder Woman 1984», συνέχεια του «Wonder Woman» του 2017, είναι έτοιμο για προβολή σε κινηματογραφικές αίθουσες αυτόν τον χειμώνα.

Gal Gadot is facing backlash for starring in new historical epic ‘Cleopatra.’ https://t.co/PHVUaONvDd pic.twitter.com/wa7atZJOd3

— Complex (@Complex) October 11, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα