Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ετοιμάζει παγίδα στη Μυρσίνη

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές εξελίξεις στον Β' κύκλο της σειράς "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1, που έχουν καθηλώσει τους τηλεθεατές και τη νέα σεζόν.

Ο Τάκης φλερτάρει τη Δρόσω, ενώ η κατάσταση του Μιλτιάδη χειροτερεύει. Ο Δούκας στήνει παγίδα στη Μυρσίνη, ενώ οι σύμμαχοί του στον Νικηφόρο.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 22

Η Ελένη υπομένει σιωπηλά τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, ενώ ταυτόχρονα παλεύει με τις ενοχές

της για τα τελευταία τραγικά γεγονότα. Ο Νικηφόρος ζητάει από τον Λάμπρο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμμετέχει κι αυτός στον Συνεταιρισμό, μ’ όλη την περιουσία των Σεβαστών. Στην Αθήνα, η Δρόσω γνωρίζει τον Τάκη, έναν λαϊκό μουσικό που τη φλερτάρει ανοιχτά. Ο Παναγιώτης αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προκόπη πως σχεδιάζει να φύγει μετανάστης στην Αμερική. Η Βιολέτα επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στην κλινική και συνειδητοποιεί πόσο ανησυχητική είναι η κατάστασή του. Κι ενώ οι δύο σύμμαχοι του Δούκα στήνουν την πρώτη παγίδα στον Νικηφόρο, ο Δούκας στήνει τη δική του παγίδα στη Μυρσίνη.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 23

Ο Νικηφόρος παλεύει να αντιμετωπίσει την απεργία των εργατών. Σε αυτή του την προσπάθεια τον βοηθούν η Ασημίνα και η Ανέτ. Ο Λάμπρος αρνείται να δεχτεί τον Νικηφόρο στον Συνεταιρισμό, σεβόμενος την απόφαση των υπόλοιπων μελών. Η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Δούκας ζήτησε να την δει και, παρά τον φόβο της, είναι αποφασισμένη να πάει για να του εξηγήσει. Ο Νέστορας παλεύει με τις τύψεις του και η Βιολέτα απελπίζεται με την κατάσταση του Μιλτιάδη που χειροτερεύει. Μαζί με τον Λάμπρο, θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον και τη θεραπεία του Μιλτιάδη. Η Δρόσω δείχνει ενδιαφέρον για την πρόταση συνεργασίας του Τάκη για να γίνει τραγουδίστρια παρότι ο κύριος Ανέστης την αποτρέπει από μια τέτοια εργασία. Η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συγκρατούμενή της Χατζίδου, ενώ ο Βόσκαρης συνεχίζει το παιχνίδι του μαζί της αλλά η Ελένη έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα