Μαρκ Κλάτενμπεργκ : Οκτώ ημέρες για μία δικαιολογία

09:49 13/10/2020 - Πηγή: In.gr

Σε χρόνο ανύποπτο, οκτώ (8) ολόκληρες μέρες μετά τον επίμαχο αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός και τον κουρνιαχτό που σηκώθηκε από την απόφαση του διαιτητή, κατόπιν υπόδειξης του VAR, να ακυρωθεί ως οφσάιντ του Ελ Αραμπί το γκολ του Χασάν, ο κ. Κλάτενμπεργκ αποφάσισε να προχωρήσει σε «δημόσια μαθήματα περί της τεχνολογίας στη χρήση του VAR», με σκοπό να ακυρώσει το αφήγημα του Ολυμπιακού.

Έστησε

ένα βίντεο έντεκα (11) σχεδόν λεπτών, ενσωμάτωσε σε αυτό κάποιους αποσπασματικούς διαλόγους του VAR και του  AVAR με τον κ. Καραντώνη, διαμόρφωσε ένα ολόκληρο αφήγημα για τη χρήση της τεχνολογίας offside line, κι ενώ σύμπασα η Ελλάς περίμενε την τελική του ετυμηγορία, όπως έπραξε για τις υπόλοιπες φάσεις της 4ης αγωνιστικής (πέναλτι Μάτος κ.λπ.), επέλεξε να κάνει την πάπια, που λένε και στα περίχωρα του Λονδίνου.

Καμία ευθεία τοποθέτηση, καμία τελική ετυμηγορία, καμία υπεράσπιση της απόφασης των διαιτητών.

Στην καλύτερη περίπτωση μισόλογα και γενικόλογες αναφορές στις διατάξεις των κανόνων του παιχνιδιού, που δεν εμπεριέχουν κανένα κίνδυνο για την προσωπική αξιοπιστία και αξιοπρέπεια του αρχιδιαιτητή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα