Βλάχος στο basketblog: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ο 21χρονος γκαρντ της ΧΑΝΘ, Μιχάλης Βλάχος μίλησε στο basketblog.gr για την φετινή πορεία της ομάδας και την προσπάθεια που κάνει ώστε να παραμείνει στον 2ο όμιλο της Β' Εθνικής, καθώς βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-14.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός άσος:

Για το γεγονός ότι βρίσκεται για τρίτη χρονιά στην ΧΑΝΘ: «Τιμή μου να παίζω για 3η συνεχόμενη

χρόνια στον ιστορικό σύλλογο της ΧΑΝΘ. Έχουμε μια νεανική ομάδα υπό την καθοδήγηση ενός πολύ καλού προπονητή ,γέννημα θρέμμα του συλλόγου».

Για την βαθμολογική θέση της ομαδας: «Δυστυχώς πολλά ατυχή αποτελέσματα στο πρώτο γύρο μας έφεραν σε μια θέση που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Με τη νέα χρόνια όμως κάναμε όλοι μαζί ένα νέο ξεκίνημα και τα αποτελέσματα είναι θετικά».

Για τους στόχους που θέτει: «Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα και περισσότερο. Να παίζω καλύτερο μπάσκετ από παιχνίδι σε παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα μου με όλες μου τις δυνάμεις για παραμονή στην Β’ Εθνική κατηγορία, σ’ ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και γιατί όχι να κατακτήσουμε μια πολύ καλύτερη θέση στο πινάκα της βαθμολογίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα