Πρίντεζης: «Όταν κοιτάς πιο μελλοντικά την πατάς»

Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε δηλώσεις μετά την ήττα «σοκ» του Ολυμπιακού από την Γαλατασαράι στο ΣΕΦ και τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες πρέπει να κοιτούν τα επόμενα ματς και όχι μελλοντικά. Επίσης στάθηκε στα αγωνιστικά στοιχεία του ματς.

Αναλυτικά τι είπε:

«Πολλά μπορείς να πεις μετά από μια ήττα. Να κάνουμε αυτοκριτική όλοι μας για το τι έφταιξε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακό. Δεν παίξαμε καλή άμυνα, έβαλαν τα σουτ.

Δεν ξέρω αν ήταν ανεπίτρεπτο, αλλά χάσαμε δύο φορές από τη ίδια ομάδα... Συνεχίζουμε. Ετσι είναι η Ευρωλίγκα, με καλές και κακές μέρες. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά έτσι είναι. Και τι έγινε που παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο; Επρεπε να πάρουμε τους δύο βαθμούς επειδή ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο; Ισως να χαλαρώσαμε. Κακά τα ψέματα έχει ξανασυμβεί αυτό. Θέλει προσοχή γιατί έχει γίνει και σε άλλα παιχνίδια. Δεν μπορείς να παίζεις 40 λεπτά καλά. Ακόμα και όταν είμαστε μπροστά με 10-15 πόντους απέναντι σε διαφορετικούς αντιπάλους δεν αντιδρούμε καλά και πρέπει να το βελτιώσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα και τρέξαμε. Οταν τρέχεις, βάζεις πιο εύκολα την μπάλα μέσα. Ηταν πολύ εύστοχη η Γαλατά στο δεύτερο ημίχρονο. Από την άμυνα πρέπει να αρχίσουμε την αυτοκριτική. Λέγαμε για το κάτι παραπάνω, αλλά γίνεται το ίδιο πράγμα που είχε γίνει και άλλη φορά. Οταν κοιτάς πιο μελλοντικά την πατάς. Δεν είμαστε σε κακή θέση, κάνουμε πολύ καλή χρονιά. Είχαμε ένα κακό ημίχρονο. Πάντα μαθαίνουμε, πρέπει να συνεχίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα