Εμπνέει τον Γιάννη και τους Μπακς...το L.A (vid)

Μεγάλο κάζο γλίτωσαν οι Μπακς στο L.A, εξανεμίζοντας την διαφορά των 18 πόντων, κάνοντας το ματς "θρίλερ". Μετά την δύσκολη επικράτηση επί των Κλίπερς...σειρά είχαν και οι Λέικερς να περάσουν ένα όμορφο βράδυ, με τον "Greek Freak" και τον Κρις Μίντλετον να τους "φιλοδωρούν" και αυτούς με μια ήττα.

Συγκλονιστικός και ουσιαστικός για άλλο ένα παιχνίδι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που δεν δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα να πετύχει 26 πόντους κόντρα στην "αεράμυνα" των Λέικερς. Ο Γιάννης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 26 πόντους (11/16 προσπ. 1/1 3π. 3/6 βολές), 8 ριμπάουντ, 5 ασσίστ, 2 μπλοκ.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποιήσε και ο Κρις Μίντλετον που σκόραρε 30 πόντους (11/18 προσπ. 0/2 3π. 8/9 βολές). Οι "Διόσκουροι" των Μπακς φαίνονται να οδηγούν σταθερά το "πλήρωμα" της ομάδας στο στόχο του...που δεν είναι άλλος από την είσοδο για αρχή στα Playoffs, και στην συνέχεια ένα καλύτερο πλασάρισμα , ώστε να γλιτώσουν το "διασταύρωμα" με τους πρωταθλητές Καβς στον πρώτο γύρο. Αυτή την στιγμή βρίσκονται στην 7η θέση και με λίγο...τύχη μπορούν να ρίξουν από την 6η τους Πέισερς.

Τελικά ίσως εμπνέει περισσότερο τα "ελάφια" η πόλη του L.A με τις δύο σερί νίκες (Κλίπερς, Λέικερς)!

Keywords
Τυχαία Θέματα