Το στοίχημα του Σαββάτου

Ενα από τα σπάνια Σάββατα όπου η ελληνική δράση υπερτερεί στο κουπόνι είναι το σημερινό.

Με 6 ματς σήμερα, τα εγχώρια καλύπτουν τη λοιπή Ευρώπη, αρχής γενομένης από το Κόροιβος - Λαύριo. Του ύψους ή του βάθους ο ουραγός Κόροιβος, σωστό το 1,57 αφού το Λαύριο εκτός δεν είναι τίποτα σπουδαίο.


Λευκάδα - Αρης επίσης σωστό το 1,40 του διπλού, αλλά άντε παίξε τον Αρη έτσι όπως είναι. Μόνο στον εγωισμό του αν ποντάρεις, αλλά το χρήμα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση

για να το εμπιστεύεσαι σε εγωισμούς.


Κολοσσός - Κύμη ωραίος άσος στο 1,30, καλοπληρωμένος. Στη Ρόδο ο Κολοσσός ανεβάζει ταχήτητες, η Κύμη είναι μέτρια ομάδα έδρας, άσος με πάθος.


Προμηθέας - Τρίκαλα λογικό το ταπεινό 1,15 του άσου. Καλύτερη ομάδα ο Προμηθέας, δεν παραμυθιαζόμαστε από τη μεγάλη νίκη των Τρικάλων επί του ΠΑΟΚ. Πάμε όμως στο διπλό με το χάντικαπ των 10,5 πόντων στο 1,88 αφού ο Προμηθέας γενικά κάνει κλειστά ματς.


ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο το 1,35 του άσου είναι αστείο. Δεν βγάζεις άκρη με τον ΠΑΟΚ, δεν βγάζεις και με το Ρέθυμνο, δεν υπάρχει λόγος ενασχόλησης με το ματς.


Ολυμπιακός - ΑΕΚ και μοιάζει παράδοξο το 1,13 σε ματς μεταξύ αήττητων και ισόβαθμων στην κορυφή. Είναι σωστό όμως αφού οι διαφορές των δύο ομάδων είναι μεγάλες. Λογικά άσος και με χάντικαπ 11,5 πόντων στο 1,90.


Μεσημέρι όπως συνήθως πιάνει δουλειά η Τουρκία με το Μπεσίκτας - Μπουγιουκσεκμέτσε να μας προσφέρει εναν άνετο άσο του 1,13 και το οριακό χάντικαπ των 10,5 πόντων να είναι στις δυνατότητες της δυνατής και φορμαρισμένης Μπεσίκτας στο 1,87.


Ιστανμπούλ - Καρσίγιακα είναι δυνατό το διπλό στο 1,47 με τιμή ανώτερη του αναμενόμενου αφού μπορεί η Καρσίγιακα φέτος να έχει ακτεβάσει ταχήτητα, αλλά παραμένει σοβαρή και εσχάτς είναι φορμαρισμένη.


Γκαζιαντέπ - Μπάνβιτ εκπλήσσει το 1,91 του διπλού της μοναδικής αήττητης ομάδας στο πρώταθλημα, της πάνβιτ. Οσο κι αν η Γκαζιαντέπ ανεβαίνει, υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων και ποντάρουμε στο διπλό.


Τραμπζόν - Τόφας τέλος, ισόβαθμοι στα χαμηλά με δύο νίκες, αλλά δίκαιο το 1,57 του άσου αφού είναι πιο ομάδα η Τραμπζόν και μπορεί να το πάρει το ματς.


Φτωχή δράση σήμερα στη Γερμανία, μόνο με τρία ματς. Ράστα Φέστα - Τούμπινγκεν ντέρμπι κακών και αφερέγγυων ομάδων. Θα πηγαίναμε σε ζητούμενο το διπλό του 2,25, πιο λογικά θα πηγαίναμε... παρακάτω.


Χάγκεν - Μπάγερν με το διπλό να ισορροπεί στους 20,5 πόντους που είναι στις δυνατότητες των Βαυαρών και αν δεν χαλαρώσουν, θα το ξεπεράσουν δίνοντας διπλό του 1,85.


Μπαϊρόιτ - Λούντβιγκσμπουργκ τέλος και λογικά ο άσος δίνεται στο 1,40 παρότι μιλάμε για ντέρμπι υψηλών φιλοδοξιών. Η Μπαϊρόιτ δεν χαλαρώνει σε κανένα σημείο, δείχνει ότι αξίζει εμπιστοσύνης, μας έχει... καλοπληρώσει, την τιμούμε.


Η Γαλλία ήταν φορτωμένη χθες και απόψε έχει μόνο τρία παιχνίδια. Λε Πορτέλ - Μονακό λογικό διπλό στο 1,15 παίζεται το όβερ 151,5 στο 1,95 σε τιμή αουτσάιντερ.


Σολέ - Γκραβελίν έχει νόημα να ψάξουμε την κόντρα ακόμα και στο ξερό διπλό στο 2,22 σε ζητούμενο ή δίνοντας αέρα 4,5 πόντων στην Γκραβελίν στο 1,67.


Λιμόζ - Τουλόν καλός άσος του 1,33 δεν φαίνεται τρόπος να σπάσει, αξίζει δυνατό ποντάρισμα.


Στην Ισπανία υπάρχει μόνο ένα ματς, το Εστουδιάντες - Γκραν Κανάρια. Παγίδα με την απρόβλεπτη γηπεδούχο, έναντι του φαβορί φιλοξενούμενου, αν ασχοληθούμε με κάτι είναι το όβερ στους 164,5 πόντους στο δελεαστικό 1,90.


Ενα ματς και στην Ιταλία, με τη Σάσαρι να υποδέχεται την ουραγό Βανόλι και λογικά να βρίσκουμε τον άσο στο 1,18. Θα γίνει και λογικά και με το χάντικαπ των 9,5 πόντων στο 1,91 πιθανά και με όβερ 156,6 στο 1,87.

Keywords
Τυχαία Θέματα