Το στοίχημα της Παρασκευής

Μεγάλη Παρασκευή με φουλ δράση στη Γερμανία, οκτώ ματς άρα και ποικιλία επιλογών για τους... αθεράπευτους.

Γκίσεν – Γκέτιγκεν με τους γηπεδούχους σε τρομερή κατάσταση, το 1,17 του άσου να μην χαλάει και το χάντικαπ των 9,5 πόντων να προβληματίζει λίγο μόνο λόγω της... απελπισίας των φιλοξενούμενων που ίσως τους κάνει κομάντα. Λογικά γίνεται πάντως και δίνει το 1,88, πολύ πιθανό και το όβερ στο υψηλό άθροισμα των 158,5 πόντων.

Το Μπραουνσβάιγκ – Μπαϊρόιτ έχει μια λογική στο να θεωρείται φαβορί η γηπεδούχος, αλλά καμια

λογική στο να δίνει 1,44. Προσπερνάμε με ταχύτητα.

Ολιβερ – Μπάγερν με πληγωμένο γόητρο στο φαβορί κι εμάς να ποντάρουμε ότι θα ξεσπάσει. Ελάχιστο το διπλό του 1,09, πάμε στο να καλύψει και τους 12,5 πόντους η Μπάγερν και να μας δώσει το 1,85.

Μπάμπεργκ – Αλμπα με άσο στο 1,07 δεν παίζεις, όσο καλή κι αν είναι η Μπάμπεργκ. Με 13,5 πόντους πάλι δε μπλέκεις, αν το κάναμε προς το διπλό θα πηγαίναμε. Τι κάνουμε λοιπόν; Ενα συμπαθητικό όβερ στους 157,5 πόντους με τη λογική της Μπάμπεργκ που ανοίγει τα περισσότερα ματς στην έδρα της.

Μπρεμερχάβεν – Ολντενμπουργκ και το διπλό στο 1,26 είναι τίμιο. Το βάζουμε για να ανεβάσει την απόδοση, χωρίς να μπλέκουμε με χάντικαπ.

Βόννη – Λούντβιγκσμπουργκ με το διπλό στο 1,35 να μην το λες και ευκαιρία, αλλά να μην έχει και λογική να πας στην κόντρα. Το επιλέγουμε με κάποιες επιφυλάξεις και ποντάρουμε στην ποιότητα αλλά και τη βαθμολογική ανάγκη των φιλοξενούμενων.

Ουλμ – Μιτελντόιτσερ σε έναν άνετο άσο του 1,11 που επιδέχεται και το χάντικαπ των 11,5 πόντων για να πάμε στο 1,87. Θα λέγαμε ναι και στο όβερ 164,5 πόντων για την... όσα πάνε κι όσα έρθουν Ουλμ.

Φινάλε με Κραϊλσχάιμ – Τούμπινγκεν και να μας συγχωρεί η Τούμπινγκεν που δεν θα την παίξουμε στο 1,18. Είπαμε, ουραγοί οι γηπεδούχοι, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα