Ετοιμάζονται Πρίντεζης και Στρόμπερι

Αφού έμαθε χθες (27/4) ποια θα είναι η αντίπαλός του στα ημιτελικά της Basket League, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη σειρά αγώνων με την ΑΕΚ, η οποία ξεκινά την επόμενη Τετάρτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (4/5). Τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Γιάννη

Σφαιρόπουλο, αφού οι Γιώργος Πρίντεζης και Ντι Τζέι Στρόμπερι γυμνάστηκαν χωρίς προβλήματα και φαίνεται πως θα είναι κανονικά στη διάθεσή του.

Ο Έλληνας φόργουορντ, ξεπέρασε το γνωστό του πρόβλημα στο πέλμα και ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμος κόντρα στην Ένωση και μια ισχυρή γραμμή ψηλών, που οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν να αντιμετωπίσουν. Ο Αμερικανός γκαρντ, από την πλευρά του, είχε τραυματιστεί χθες στον αριστερό του αντίχειρα, αλλά η μαγνητική του δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα και κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε σήμερα στην προπόνηση.

Ο Σφαιρόπουλος, περιμένει ασφαλώς την αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον έξω πλατύ μυ, προκειμένου να έχει όλα τα «όπλα» στην «φαρέτρα» του.

Keywords
Τυχαία Θέματα