VTB: Νέα πρόκληση για «Λόκο»!

Εκτός από την ευκαιρία διεκδίκησης του τροπαίου της Ευρωλίγκα, μέσω του Final-4 του Βερολίνου, η Λοκομοτίβ Κουμπάν θα έχει μια σημαντική πρόκληση μπροστά της και στη VTB League. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, εκτός από την ήττα με 79-73 από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, απώλεσε και τη δυνατότητα να κερδίσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs και τώρα είναι αναγκασμένη να διεκδικήσει το «μπρέικ» στη Μόσχα κόντρα στην Χίμκι, σε σειρά best-out-of-five.

Το 23-13 της πρώτης περιόδου, έμοιαζε να δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα

στους γηπεδούχους, αλλά η «Λόκο» αντέδρασε και σταδιακά μείωσε την απόσταση, φτάνοντας σε διαφορά καλαθιού στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου (64-62). Χάρη στην εξαιρετική της άμυνα, ωστόσο, η Ζενίτ κατάφερε να περιορίσει στους 11 πόντους την αντίπαλό της στην τελευταία περίοδο και να πάρει το «ροζ φύλλο». Η ίδια, κατέλαβε την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα αντιμετωπίσει την Άβτοντορ, έχοντας σαφώς το «αβαντάζ».

Ο Ράιαν Τούλσον έκανε μεγάλη «ζημιά» στη Λοκομοτίβ με 23 πόντους και 7/15 σουτ, μετρώντας επίσης επτά κερδισμένα φάουλ, ενώ τον ακολούθησε με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ ο Γιάνις Τίμμα. Ο Κρις Σίνγκλετον, έχοντας πάρει... φόρα από την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ήταν και πάλι εξαιρετικός, αλλά οι 18 του πόντοι με 6/12 σουτ δεν αρκούσαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα