Προετοιμασία μετ’ εμποδίων

Με διπλές προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να θέλει οι παίκτες του να… δέσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται μεταξύ τους. Η δουλειά του βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι αυτή τη στιγμή, αφού ακόμα δεν έχουν μπει σε ρυθμούς προπονήσεων οι διεθνείς, ενώ και τα προβλήματα δεν λείπουν.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ματ Λοτζέσκι, Έισι Λο και Δημήτρης Μαυροειδής συνεχίζουν

να πραγματοποιούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς προέρχονται από τραυματισμούς. Οι δύο πρώτοι ωστόσο, αναμένεται να αυξήσουν ρυθμούς και να γυμναστούν κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες τις επόμενες μέρες, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρά.

Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τον Μαυροειδή, με τον Έλληνα σέντερ να παρακολουθείται από τον ιατρό της ομάδας, καθώς πονάει ακόμα στο γόνατο όπου πέρυσι υποβλήθηκε σε επέμβαση. Στον Ολυμπιακό πάντως ευελπιστούν πως τα προβλήματα αυτά σιγά – σιγά θα τελειώσουν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει όπως θέλει και πρέπει με όλους τους παίκτες του.

Στο μεταξύ, αξίζει να αναφέρουμε πως τα Τρίκαλα έχουν βάλει στο μάτι τον Γιώργο Γεωργάκη, τον οποίο και θέλουν να αποκτήσουν με τη μορφή του δανεισμού. Προκειμένου ο τελευταίος να έχει χρόνο συμμετοχής, δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία να παραχωρηθεί από την ομάδα του Πειραιά, που έχει στο ρόστερ της άλλους τέσσερις σέντερ (Νταντστον, Μπέγκιτς, Σίμονς, Μαυροειδής).

Keywords
Τυχαία Θέματα