Ολοι "βλέπουν" Παναθηναϊκό

Στο περιθώριο της κλήρωσης του 22ου Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ Basket League ΟΠΑΠ το Basketblog.gr διενήργησε ανώνυμο γκάλοπ θέτοντας το ερώτημα, που φυσιολογικά θα απασχολεί και φέτος τους περισσότερους φίλους του μπάσκετ:

Ποιος θα κατακτήσει τον εφετινό τίτλο; Ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός; Το αποτέλεσμα ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακό…

Στο γκάλοπ συμμετείχαν 23 άνθρωποι από όλους τους φορείς του μπάσκετ, οι οποίοι δίχως δεύτερες σκέψεις και χωρίς μεγάλη ανάλυση κατέθεσαν τις απόψεις τους στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη. Προπονητές, αθλητές και παράγοντες από όλες τις ομάδες πλην φυσικά του νταμπλούχου Ελλάδος Παναθηναϊκού και του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού.

Ούτως ή άλλως, τη στιγμή της ανώνυμης ψηφοφορίας οι «αιώνιοι» ήταν απασχολημένοι με άλλου είδους ζητήματα: με το ντέρμπι που κληρώθηκε στην πρεμιέρα της Α1 και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ, αλλά κυρίως με το σκληρό μήνυμα που απέστειλε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος προς τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

20 άνθρωποι τάχθηκαν υπέρ του Παναθηναϊκού στηρίζοντας την «επιλογή» τους κυρίως στο πλούσιο ρόστερ (η συντριπτική πλειοψηφία τους) και δευτερευόντως στο -2 του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος (ελάχιστοι το επεσήμαναν). Ενας μόνο ψήφισε Ολυμπιακό χωρίς δεύτερη κουβέντα και δύο αποφάσισαν… ισοπαλία αναφωνώντας «χ» μετά τη σχετική ερώτηση. Για να δούμε ποιοι θα επιβεβαιωθούν στο παρκέ; Η απάντηση θα δοθεί σε μερικούς μήνες...

Keywords
Τυχαία Θέματα