Πραγματικοί... "Πολεμιστές" (vid)

Τα αίματα έχουν… "ανάψει" για τα καλά στα φετινά πλέι οφ καθώς χθες το βράδυ διεξήχθησαν δύο ακόμα σκληρές, αλλά συνάμα εντυπωσιακές αναμετρήσεις. Μαϊάμι Χιτ και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς πήραν τη νίκη απέναντι σε Σικάγο Μπουλς και Σαν Αντόνιο Σπερς, αντίστοιχα, κάνοντας το 1-1 στη σειρά και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση "πρόκριση στους τελικούς" κάθε περιφέρειας.

Τα αποτελέσματα:
Μαϊάμι Χιτ - Σικάγο Μπουλς 115-78
Σαν Αντόνιο Σπερς - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 91-100

"Ξέσπασαν" οι πρωταθλητές

Αφήνοντας για τα καλά πίσω τους τη "σφαλιάρα" της πρώτης αναμέτρησης, οι

Μαϊάμι Χιτ ήταν… καταιγιστικοί απέναντι στους Σικάγο Μπουλς και επικρατώντας εντός έδρας με 115-78 έκαναν το 1-1 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής. Η ομάδα του Έρικ Σπόελστρα αποδείχθηκε αρκετά "ανθεκτική" στο physical game που χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και έχοντας έξι (6) παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη σειρά. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Ρέι Άλεν (21π.), ενώ τον ακολούθησαν οι ΛεΜπρον Τζέιμς (19π.-9ασ.) και Νόρις Κόουλ. Στην αντίπερα όχθη, οι περισσότεροι "Ταύροι" κινήθηκαν σε ρηχά νερά με τους Μάρκο Μπελινέλι (13π.), Γιοακίμ Νοά (12π.) και Νέιτ Ρόμπινσον (11π.) να είναι οι μόνοι παίκτες που ξεπέρασαν το φράγμα των δέκα πόντων.

"Διπλό" με ηγέτη Κλέι Τόμσον

Αυτό που δεν κατάφεραν στον πρώτο ημιτελικό ελέω… παράτασης και Μανού Τζινόμπιλι πέτυχαν χθες το βράδυ οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι άλωσαν την έδρα των Σαν Αντόνιο Σπερς (91-100). Οι "Πολεμιστές" ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και απέκτησαν διψήφιο προβάδισμα και με τον Κλέι Τόμσον (34π.-14ριμπ.) να κάνει μαγική εμφάνιση, πήραν το πολυπόθητο "διπλό" και ισοφάρισαν ισοφαρίζοντας τη σειρά (1-1). Άξιος συμπαραστάτης του νεαρού φόργουορντ ήταν ο Στέφεν Κάρι (22π.), ενώ από πλευράς "Σπιρουνιών" ξεχώρισαν οι Τιμ Ντάνκαν (23π.-9ριμπ.) και Τόνι Πάρκερ (20π.).

Το πανόραμα των πλέι οφ:

ΑΝΑΤΟΛΗ

Προημιτελικά
Μαϊάμι Χιτ (1) - Μιλγουόκι Μπακς (8) 4-0
Μπρούκλιν Νετς (4) - Σικάγο Μπουλς (5) 3-4
Νιου Γιόρκ Νικς (2) - Μπόστον Σέλτικς (7) 4-2
Ιντιάνα Πέισερς (3) - Ατλάντα Χοκς (6) 4-2

Ημιτελικά
Μαϊάμι Χιτ (1) - Σικάγο Μπουλς (5) 1-1
Νιου Γιόρκ Νικς (2) - Ιντιάνα Πέισερς (3) 1-1

ΔΥΣΗ

Προημιτελικά
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (1) - Χιούστον Ρόκετς (8) 4-2
Λος Άντζελες Κλίπερς (4) - Μέμφις Γκρίζλις (5) 2-4
Σαν Αντόνιο Σπερς (2) - Λος Άντζελες Λέικερς (7) 4-0
Ντένβερ Νάγκετς (3) - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (6) 2-4

Ημιτελικά
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (1) - Μέμφις Γκρίζλις (5) 1-1
Σαν Αντόνιο Σπερς (2) - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (6) 1-1

Keywords
Τυχαία Θέματα