Το παιχνίδι που… δεν έγινε

Το τελευταίο, που μετρούσε στο σημερινό φιλικό του Άρη με τη Λιμόζ ήταν το αποτέλεσμα. Η αποθέωση του Νίκου Γκάλη κι οι εκδηλώσεις λατρείας από τους οπαδούς των "κιτρίνων" προς το πρόσωπό του, οι οποίοι ήθελαν τον Νίκο Γκάλη στο παρκέ, ανάγκασε τους υπεύθυνους να βάλουν τις δύο ομάδες να αγωνιστούν για ένα δεκάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πέτυχαν το πρώτο καλάθι του αγώνα, η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη όμως ήταν αυτή που κατάφερε να είναι πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι, παίρνοντας διαφορά 4 πόντων, τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη της περιόδου (61-57).

Οι δύο προπονητές έκαναν

συνεχώς αλλαγές, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους παίκτες τους να συμμετέχουν στον αγώνα, ενώ όταν η διαφορά πήγε να ξεφύγει για τη Λιμόζ (68-62), ακούστηκαν κι οι πρώτες αποδοκιμασίες στις επιθέσεις της γαλλικής ομάδας. Άλλωστε κανείς δεν θέλει να χάνει ούτε σε φιλικό.

Μάλιστα, παρότρυναν τον διαιτητή της αναμέτρησης, Χρήστο Χριστοδούλου, να δώσει μία τεχνική ποινή στον Γιαννάκη, ώστε να μειώσει τη διαφορά ο Άρης. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε κι η Λιμόζ κέρδισε τον αγώνα με 71-64.

Keywords
Τυχαία Θέματα