Ευχαριστούμε Νίκο

Αυτό είναι ΜΠΑΣΚΕΤ. Αυτός είναι ο ΘΕΟΣ του ΜΠΑΣΚΕΤ. Αυτές τις βραδιές θέλουμε να ζούμε, για να αγαπήσουν τα παιδιά μας το ΜΠΑΣΚΕΤ.
Τα λόγια είναι απολύτως περιττά, γι' αυτό και δεν πρόκειται να μπω σε βαρύγδουπες κι εν πολλοίς ανούσιες αναλύσεις για το "φαινόμενο Γκάλη" (ποιος είμαι εγώ;). Όσοι τον πρόλαβαν απλά ανατρίχιασαν. Όσοι δεν τον πρόλαβαν δεν ήταν τυχεροί.

Αντί

σχολίου και κατάθεσης άποψης, δυο τρεις παρατηρήσεις και πολλές φωτογραφίες, γιατί όσα λένε οι εικόνες δεν μπορούν να τα περιγράψουν τα λόγια:

● Ο Γιάννης Ιωαννίδης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας τον Νίκο Γκάλη. Και τον τίμησε, με περισσότερους από έναν τρόπους. Αντίθετα, η ΕΟΚ -και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος- έλαμψαν δια της απουσίας τους. Όχι από τη βραδιά του Γκάλη. Από τη βραδιά του ΜΠΑΣΚΕΤ.

● Ως πατέρας μπορώ να αντιληφθώ πως η συγκίνηση του "Νικ" δεν ήταν για την αποθέωση (έχει χορτάσει), αλλά γιατί αυτή τη βραδιά την έζησε μαζί με το ομορφότερο (τα ομορφότερα, για να μην στεναχωρήσω τη σύζυγό του) πλάσμα της γης για τα δικά του υγρά, μα καθόλου μελαγχολικά, μάτια.

● Σε αντιδιαστολή με την πρώτη επισήμανση, όλος ο κόσμος, όλη η Ευρώπη έσπευσε να αποτίσει φόρο τιμής σε έναν άνθρωπο που μας έκανε να αγαπήσουμε το μπάσκετ, που από τότε που σταμάτησε η μπάλα μοιάζει πιο μεγάλη.

● Εμείς οι ταπεινοί "εραστές" του αθλήματος, συμμετείχαμε με τις μικρές μας δυνάμεις στη βραδιά. Το basketblog.gr ήταν εκεί "έπαιξε" στα led. Κι ο υπογράφων βρέθηκε στο στούντιο του "zoom.tv" (η "gr", αν το προτιμάτε), καλεσμένος του Γιώργου Καραμέρου, να μιλήσουν για τον μεγάλο Νίκο Γκάλη.

[email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα